Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Παρασκευή με ντέρμπι – Ολυμπιακός - ΑΕΚ (21.00)

Το μεγάλο ματς της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας διεξάγεται σήμερα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Οι ερυθρόλευκοι με την ψυχολογία στα ύψη μετά το θρίαμβο στην Τούμπα, θέλουν το τρίποντο που θα τους φέρει έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ η ΑΕΚ αναζητά τη νίκη που θα λειτουργήσει σαν... βάλσαμο στις πληγές της.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, αφού και ο Ιμπαγάσα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο πόδι και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, ενώ  άφησε σε δεύτερο συνεχόμενο ματς εκτός τον Λουίς Ντιόγκο.
 Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους: Μέγερι, Τοροσίδη, Χολέβας, Α. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Ορμπάιθ, Μανιάτη, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ, ενώ την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν και οι Κάρολ, Μοδέστο, Μαρκάνο, Μακούν, Αμπντούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς και Πάντελιτς.
Η ΑΕΚ από την άλλη πηγαίνει στο Γ. Καραϊσκάκης ως αουτσάιντερ και θέλει να πάρει τη νίκη που θα επουλώσει αρκετές από τις ανοιχτές πληγές της.
Ο Νίκος Κωστένογλου είδε τους Μανωλά, Δέλλα, Μάκο να προπονούνται κανονικά και βρίσκονται στη διάθεση του, πήρε όλους τους διαθέσιμους παίκτες και τους νεαρούς Φούντα, Χέλγκασον, Τσίτα αλλά και τον τρίτο τερματοφύλακα. Έτσι συνολικά στην αποστολή βρίσκονται 22 παίκτες:
Αραμπατζής, Κωνσταντόπουλος, Μοσχονάς, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Βάργκας, Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης, Φούντας
Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους: Αραμπατζή, Κοντοέ, Καράμπελα, Μανωλά, Δέλλα, Μάκο, Καφέ, Βάργκας, Λεονάρντο, Μπέλεκ, Λυμπερόπουλο.
Το ματς θα ξεικινήσει στις 21.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA
newsit.gr