Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

H Λαφαζάνης Οινοποιητική στην 7η Διεθνή έκθεση HORECA 2012

                                                                            

             Αρχ. Κλεωνές, 26/01/2012



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Δυναμικό παρών θα δώσει η Λαφαζάνης Οινοποιητική στην 7η Διεθνή έκθεση HORECA 2012, που θα διεξαχθεί από τις 4 έως και τις 7 Φεβρουαρίου 2012 στο Metropolitan Expo, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ.Βενιζέλος».
Στο περίπτερό της η οινοποιία Λαφαζάνη θα παρουσιάσει την πλούσια γκάμα ετικετών της, ανάμεσά τους την premium σειρά με τα εξαιρετικά Νεμέα, Chardonnay, Φίλεμα και τις δύο «Συλλογές Λαφαζάνη», την ποικιλιακή σειρά με τα αγαπημένα Αγιωργίτικο, Ροδίτη, Μοσχοφίλερο, την value σειρά Πρόρωγος με πέντε ετικέτες – λευκό, ροζέ, ερυθρό, ημίγλυκο και την παραδοσιακή ρετσίνα – και τέλος το απόσταγμα της οινοποιίας, το Τσίπουρο των φίλων.
Επίσης θα παρουσιάσει και την πληρέστερη ποικιλιακή γκάμα κρασιών, σε συσκευασία bag in box, που προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες στις μονάδες εστίασης.
Η συμμετοχή της Λαφαζάνης ΟΑΕ τόσο στην πρόσφατη XENIA όσο και τώρα στην HORECA αντανακλά την θέση του προέδρου της κου Σπύρου Λαφαζάνη, ότι οι συνέργειες και προπάντων η υψηλή ποιότητα στους κλάδους Τουρισμός-Εστίαση-Γαστρονομία-Γεωργική παραγωγή αποτελούν στην παρούσα συγκυρία πρωταρχικό στόχο.