Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Η Ξάνθη 1 - 0 τον Πανιώνιο

Το αήττητο σερί της στους έξι αγώνες διεύρυνε η Ξάνθη που επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου στα Πηγάδια και σκαρφάλωσε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Σε ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας η Ξάνθη παρουσιάστηκε σοβαρή απέναντι στον αποδεκατισμένο Πανιώνιο και πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο... σακούλι. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στην πρώτη αξιόλογη φάση του ματς, στο 26΄,  όταν μετά την σέντρα του Μαρσελίνιο ο Μαρκόφσκι με κεφαλιά νίκησε τον Σιδεράκη.
 Ο Σέρβος επιθετικός απείλησε στο 43΄και στο 58΄όμως και στις δύο περιπτώσεις η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος προσπάθησε να πιέσει αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει σοβαρά την εστία του Βιβιάνι.
SKODA Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Μπέρτος, Κομεσίδης (77' Σταθάκης), Βάλλας, Στάσιακ, Βασιλακάκης, Ντάνι, Μαρσελίνιο (63' Βλαχοδήμος), Μάνταλος (55' Φλίσκας), Πόι, Μαρκόφσκι.
Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Αυλωνίτης, Κολοβός, Πετκάκης, Σάμαρης, Αναστασόπουλος, Κόρντι, Ρόκας (89' Βλάχος), Γουνδουλάκης (83' Ντούνης), Σκέμπρι, Μπούζας (68' Σταυροθανασόπουλος).