Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Πρώτη νίκη με ανατροπή για Παναχαϊκή

Πρώτη νίκη και μάλιστα με μεγάλη ανατροπή πανηγύρισε η Παναχαϊκή, στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Η ομάδα του Ηλία Φυντάνη βρέθηκε πίσω στο σκορ, με τον Πανθρακικό να προηγείται μέσα στην έδρα της, αλλά σύντομα κατάφερε όχι μόνο να ισοφαρίσει αλλά και να πάρει τη νίκη με 2-1.
Το σκορ άνοιξε ο Κοντογουλίδης στο 24' με κεφαλιά, παγώνοντας τις εξέδρες. Μάλιστα, είχε προηγηθεί το δοκάρι της Παναχαϊκής με τον Τσεμπερίδη στο 20'. Λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ήρθε ο Ντίνας με σουτ και ισοφάρισε σε 1-1 στο 42', ενώ με σουτ του Φουρτάδο στο 56', οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με 2-1.
Πάντως, στο 74', ο Πανθρακικός είχε διπλό δοκάρι, φτάνοντας πολύ κοντά στην ισοφάριση όμως το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με τους παίκτες της Παναχαϊκής να πηγαίνουν ομαδικά προς την κερκίδα και να ευχαριστούν με τον τρόπο τους, τους θεατές.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μάλαρτζ, Μενδρινός, Ιωάννου, Λαμπρόπουλος, Φουρτάδο, Ντίνας, Δαμιανίδης, Κοιλιάρας, Τσεμπερίδης (53' Μιλοσέσκι), Φούφουλας, Χλωρός (76' Ατματζίδης).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κουτσόπουλος, Στάθης, Χρήστου (71' Σίμωσης), Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης (78' Μοσχάκης), Μουνάφο, Λιαπάκης (58' Ουέλινγκτον), Μίνγκας, Μπαϊκαρά, Κοντογουλίδης, Μπαλού.