Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Περιφέρεια Πελοποννήσου : Πρόσκληση συμμετοχής στην 25η διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia, με σκοπό την δημιουργία νέων εμπορικών σχέσεων, αλλά και την περαιτέρω προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Πελοποννήσου. H έκθεση θα λάβει μέρος 18 - 20 Νοεμβρίου , στον εκθεσιακό χώρο Helexpo Palace, Εγνατία 154, 546 36, Θεσσαλονίκη.

 Η Philoxenia  αποτελεί κορυφαία συνάντηση και forum, των επιχειρηματιών από το χώρο του τουρισμού, στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου. Χαρακτηρίζεται από τον επαγγελματικός χαρακτήρας της διοργάνωσης με μεγάλη παρουσία όλης της τουριστικής κοινότητας και 25χρονη επιτυχημένη παρουσία της στο χώρο του εκθεσιακού τουρισμού.

Κεντρικός σκοπός της απόφασης αποτελεί η έμπρακτη στήριξη των επιχειρήσεων τουρισμού και φιλοξενίας της Πελοποννήσου. Ενώ οφέλη θα προκύψουν και από τη διεθνή  προβολή του προορισμού, καθώς και από την προοπτική των άμεσων επαγγελματικών συμφωνιών – συνεργασιών.

Επιδίωξη  μας είναι ο χώρος, τον οποίο έχει στη διάθεση της η Περιφέρεια Πελοποννήσου, να αποτελέσει χώρο για όλους τους επαγγελματίες της Πελοποννήσου στο χώρο της φιλοξενίας και του τουρισμού ώστε να προβάλουν τις επιχειρήσεις τους στους εγχώριους και διεθνείς tour operator. Ο χώρος της Περιφέρειας Πελοποννήσου όπου οι επαγγελματίες τουρισμού μπορούν να προβάλουν το προϊόν τους βρίσκεται στο Περίπτερο 13 και είναι το Ν.36.