Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Στον εισαγγελέα ''πράσινος'' οπαδός που έκαψε αυτοκίνητο οπαδού του Ολυμπιακού στην Ηλεία!

Ένας 24χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού από την Πάτρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ηλείας απο το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής κατηγορούμενος για την εμπρηστική ενέργεια σε αυτοκίνητο οργανωμένου συνδεσμίτη  του Ολυμπιακού στην Μούτελη.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 24χρονος από την Πάτρα συνελήφθη μετά τα στοιχεία που έδωσαν στις Αρχές μάρτυρες για το περιστατικό του εμπρησμού αυτοκινήτου  τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.
Οι Αρχές έφτασαν στον εντοπισμό του από τον αριθμό της πινακίδας κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, που είδαν οι μάρτυρες να φεύγει την ώρα του περιστατικού από το σημείο. Το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έχει αναλάβει την προανάκριση εντόπισε στην Πάτρα τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ο οποίος πριν από λίγη ώρα οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Ηλείας και έλαβε 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.
Ο νεαρός φέρεται να είναι οπαδός των «πρασίνων», ενώ αρνείται την κατηγορία, υποστηρίζοντας πως το συγκεκριμένο βράδυ είχε δώσει σε φίλο του το αυτοκίνητό του χωρίς να τον κατονομάζει.
Σύμφωνα με το patrisnews.com, την ίδια ώρα που γινόταν η προσαγωγή του 24χρονου από την Πάτρα, οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης, συνέλαβαν άλλα δύο άτομα  "κόκκινων" ποδοσφαιρικων προτιμήσεων, γιατί στον ένα βρήκαν ένα στιλέτο και εναντίον του άλλου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση
 Οι Αρχές έχουν εντείνει τις έρευνες συνολικά για το θέμα της οπαδικής βίας στον Πύργο, σε μια εβδομάδα κρίσιμη μιας και το Σάββατο οι δύο ομάδες αναμετρόνται στο κορυφαίο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

PATRISNEWS