Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Γιγαντιαία χιονοστιβάδα έκλεισε αναβατήρα στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων

Γιγαντιαία χιονοστιβάδα έκλεισε αναβατήρα στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων [εικόνες]
Τουλάχιστον για δύο μήνες θα μείνει εκτός λειτουργίας  ο αναβατήρας «Στύγα» στο χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Χ/Κ μέσω του λογαριασμού της στο Facebook.
Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του, ο όγκος της χιονοστιβάδας είχε πλάτος πάνω από 500 μέτρα και μήκος περίπου 450 μέτρων. Η ποσότητα χιονιού που έφυγε από το μπροστινό μέρος της Στύγας υπολογίζεται πως είναι πάνω από 1.000.000 τόνους χιονιού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η έκταση της χιονοστιβάδας που προέκυψε έχει πλάτος πάνω από 500μ. και ύψος περίπου 450μ. Η ποσότητα χιονιού που έφυγε από το μπροστινό μέρος της Στύγας υπολογίζεται πως είναι πάνω από 1.000.000 τόνους χιονιού.
Δυστυχώς μετά από έλεγχο της Doppelmayr που ολοκληρώθηκε σήμερα, δεν δύναται να επισκευασθεί ο αναβατήρας Στύγα, ώστε να λειτουργήσει τους επόμενους 2 μήνες. Έχει υποστεί ζημιά ένας πυλώνας (Νο 5) και το συρματόσχοινο του αναβατήρα.
Η ασφάλεια όλων προέχει και με αυτή ως γνώμονα πορευόμαστε. Το κέντρο θα λειτουργήσει τις υπόλοιπες υποδομές του εντός των επόμενων ημερων. Θα ακολουθήσει εκ νέου ενημέρωση».
 


ΝΔ: Το θλιβερό δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου παρουσίασε το σκηνοθετημένο «διαζύγιό» του

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/11/nd-nea-dimokratia-500.jpg
Για σκηνοθετημένο διαζύγιο από το θλιβερό δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου έκανε λόγο η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της για τις τελευταίες εξελίξεις στο πολιτικό προσκήνιο. 
Συγκεκριμένα αναφέρει ότι:
«Το θλιβερό δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου παρουσίασε σήμερα, σε εθνική μετάδοση, το σκηνοθετημένο «διαζύγιό» του: Μία παράσταση που αποβλέπει στην κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, την παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και την διατήρηση του κ. Καμμένου και των βουλευτών του για λίγο ακόμη στις καρέκλες

Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος

https://i1.wp.com/orthodoxia.info/news/wp-content/uploads/2019/01/SIATISTIS-PATRATORAG.R.jpg?w=735&ssl=1
Αποδήμησε εις Κύριον ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος, σε ηλικία 71 ετών.
Τον Μητροπολίτη, σύμφωνα με πληροφορίες του Orthodoxia info, βρήκε συγγενικό του πρόσωπο στο σπίτι του στη Χαλκίδα χωρίς τις αισθήσεις του.
Διεκομίσθη αμέσως στο νοσοκομείο της πόλης, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το

ΑΜΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ


Επιλεκτική αμνησία παρουσιάζουν ακόμα και συνταγματολόγοι στις αναλύσεις τους για το άρθρο 1 του Ελληνικού Συντάγματος και την πεμπτουσία της δημοκρατίας μας για το θεμέλιο του πολιτεύματος που είναι η λαϊκή κυριαρχία. Η λαϊκή κυριαρχία που νομιμοποιεί την άσκηση της κυβερνητικής εξουσίας από την κομματική πλειοψηφία που δίνεται στο

ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ

Η πολιτική αναταραχή του κ.Τσίπρα δεν έχει προηγούμενο στη μεταδικακτορική ιστορία μας. Ο ίδιος ανακοίνωσε δημόσια ότι έκανε δεκτή την παραίτητη του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ.Καμμένου προκαλώντας ένα κενό στην πολιτική ηγεσία τόσο όσον αφορά στην κυβερνητική εντολή του ΠτΔ για τη διακυβέρνηση της Ελλάδας

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Στο περιβάλλον σκόπιμης πολιτικής ανωμαλίας και ακυβερνησίας που μας ώθησε σήμερα η πρώην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ  διά του κ. Τσίπρα  δυστυχώς όλα προχωρούν, όπως περιγράφηκαν στα κείμενα του thedayaftegr, εις βάρος της Ελλάδας. 


Ταυτόχρονα, με την πολιτική εκτροπή που ανώνυμα αναφέρεται στην κυβερνητική επιβίωση του ΣΥΡΙΖΑ με το άρθρο 84 του Συντάγματος και το κενό στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων μας με αποχωρήσεις και παραιτήσεις, οι

Ο Πρόεδρος της Βουλής στις εκδηλώσεις εορτασμού της 197ης επετείου της Α΄ Εθνοσυνέλευσης, στη Νέα Επιδαυρο

 
Στις εκδηλώσεις εορτασμού της 197ης επετείου της Α΄Εθνοσυνέλευσης στη Νέα Επίδαυρο πήρε μέρος σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης. Στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη σημασία της επετείου κατά τη σημερινή συγκυρία και τόνισε:

Πέτρος Τατούλης σε Αραχωβίτη "Άμεσα να κηρυχθεί θεομηνιόπληκτη η περιοχή του Δήμου Ευρώτα που επλήγη από το χαλάζι"


Την κήρυξη της περιοχής του Δήμου Ευρώτα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω θεομηνίας, την άμεση αποστολή κλιμακίων του ΕΛΓΑ για την αποτίμηση των καταστροφών των παραγωγών και την αποζημίωσή τους και την αναστολή των ληξιπρόθεσμων οφειλών όσων επλήγησαν από την καταστροφική χαλαζόπτωση του Σαββάτου 12 Ιανουαρίου 2019 ζήτησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταύρο Αραχωβίτη, μέσω της Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κας Αδαμαντίας Τζανετέα και του Περιφερειακού Συμβούλου Λακωνίας κ. Ιωάννη Μπουκουβάλα κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Βρήκε ανοιχτή Καστρο-πορτα

Παναθηναϊκός-Ξάνθη 2-2: Βρήκε ανοιχτή Καστρο-πορτα
Oι «πράσινοι» με γκολ των Μπουζούκη και Κολοβέτσιου πήγαν να κάνουν την ανατροπή με την Ξάνθη αλλά ο Κάστρο είχε άλλη γνώμη στο 97΄ (2-2)
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 19' με τον Κάστρο, αλλά με μεγάλη εμφάνιση στην επανάληψη οι «πράσινοι» έκαναν την ανατροπή. Ο Μπουζούκης ισοφάρισε στο 48' και ο Κολοβέτσιος στο 68' έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.
Ο Κάτσε στο 75' είχε δοκάρι και έχασε την ευκαιρία να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Η Ξάνθη δεν τα παράτησε, συνέχισε να πιέζει και στο τελευταίο λεπτό ο Κάστρο κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.
Παναθηναϊκός (Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Ινσούα, Κάτσε, Δώνης, Χατζηγιοβάννης, Μπουζούκης (73’ Χατζηθεοδωρίδης), Μουνιέ (60’ Βέργος), Μακέντα (89' Κουλιμπαλί).
Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Σιλά, Κοβάσεβοτς, Καντά (70’ Μπαριέντος), Μπρίτο (81’ Σαρπόνγκ), Ντουρίτσκοβιτς, Μελιόπουλος, Κάστρο.

Football League: Συνεχίζει ακάθεκτος ο Βόλος, 2-1 την Παναχαϊκή (αποτελέσματα, βαθμολογία)

Football League: Συνεχίζει ακάθεκτος ο Βόλος, 2-1 την Παναχαϊκή (αποτελέσματα, βαθμολογία)

Το αήττητο σερί του συνέχισε ο Βόλος στην Football League νικώντας και την Παναχαϊκή στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.
Οι παίκτες του Χουάν Φερνάντο ξεκίνησαν δυναμικά τον αγώνα και προηγήθηκαν με την συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου χάρη σε τέρμα του Γκαλίτσιου. Οι Πατρινοί προσπάθησαν να αντιδράσουν και λίγο πριν λήξη του πρώτου ημιχρόνου έφτασαν στην ισοφάριση με γκολ του Μπαστακού.
Στην επανάληψη οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος και συγκεκριμένα στο 89΄με τον Μάντζη να χαρίζει μία πολύτιμη νίκη στην ομάδα του που οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.

Δεκάδες προσαγωγές έξω από το Μέγαρο Μουσικής πριν από την ομιλία Τσίπρα που ζήτησαν δημοψήφισμα για τη συμφωνία των Πρεσπών

Η ΕΛ.ΑΣ έκανε 20 προσαγωγές διαδηλωτών που ζήτησαν δημοψήφισμα για τη συμφωνία των Πρεσπών
Σε δεκάδες προσαγωγές έχει προχωρήσει η Κρατική Ασφάλεια έξω από το Μέγαρο Μουσικής, όπου στις οκτώ είναι προγραμματισμένη ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Πρόκειται για μέλη και υποστηριχτές της Επιτροπής Δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών .Έξι μέλη της Επιτροπής πήγαν περίπου στις 4.30 το απόγευμα απέναντι από το Μέγαρο Μουσικής, προκειμένου να αναρτήσουν το ίδιο πανό που είχαν σηκώσει την περασμένη Πέμπτη απέναντι από τη Βουλή, στο Σύνταγμα κατά την επίσκεψη Μέρκελ, με το οποίο ζητούν τη διενέργεια δημοψηφίσματος. Ακολούθησαν άλλες δεκατέσσερις προσαγωγές και όλοι κρατούνται στην Κρατική Ασφάλεια.
Δείτε τι έγραψε στο twitter ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδόπουλος – Τετράδης:
Πριν μια ωρα η Ασφαλεια έπιασε και κραταει στη ΓΑΔΑ χωρίς κατηγορια 6 πολίτες που ηταν απεναντι απο το Μεγαρο Μουσικής, όπου θα μιλησει ο Α Τσίπρας για τις Πρεσπες, για να διαμαρτυρηθούν για τη συμφωνια. Τους εχουν παρει τα κινητα και δεν επιτρεπουν την επικοινωνια! Δημοκρατια

Γυαλίζει το μάτι του για τον τίτλο.Ο Ολυμπιακός πέρασε με 2 - 0 από την Λειβαδιά.

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 0-2: Γυαλίζει το μάτι του για τον τίτλο (vid)
Την πρώτη του νίκη στην επαρχία σημείωσε τη φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός που επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού. Μία νίκη που συνοδεύτηκε από μία πολύ πειστική εμφάνιση με τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς να δείχνουν στον αγωνιστικό χώρο πόσο πολύ θέλουν να γυρίσουν την κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η εικόνα του Ολυμπιακού δεν είχε καμία σχέση με αυτή που έδειξε στη Ξάνθη. Μπήκε στο γήπεδο και από το πρώτο λεπτό έχανε ευκαιρίες με αποτέλεσμα στο 7’ να προηγηθεί με γκολ του Φορτούνη. Ανάλογο ξεκίνημα έκανε και στο δεύτερο μέρος με τον Γκερέρο να σκοράρει στο 50’. Ας δούμε αναλυτικά πως διαμορφώθηκε το 0-2…

Μεγάλη νίκη η Περαχώρα "γκρέμισε" τον Ολυμπιακό Άσσου. Μεγάλα σκορ στη πρεμιέρα του 2ου γύρου στην Β΄ Κορινθίας.


 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhvLwlm8s6NbiXZyoYGhW1lThlfu0A2by6YmUnLh1de-06kSDO66PRPdjTnGQM_9QAL2oN77NfZybGXsBATjhVxW9HpicmNDrr9gD7Mm4ktrSa8eISSkTr9yGdJ97FcYteUgbu4LM7UJ8M/s400/DSC02029.JPG
Πρεμιέρα β ΄ γύρου  και πρώτη του νέου έτους η 14η αγωνιστική της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας.  
Χέρι – χέρι την κούρσα του πρωταθλήματος οδηγούν δυο συνδημότισσες  ομάδες ο Ολυμπιακός Λουτρακίου και ο ΑΟ Περαχώρας, ενώ στο -1 πίσω ακολουθεί ο τρίτος συνδημότης τους , ο Ισθμιακός…
Ο Ολυμπιακός Λουτρακίου πέρασε με το σαρωτικό και εκτός έδρας 7 – 0 από την έδρα του ουραγού Α.Ο. Μαψού, ενώ ο ΑΟ Περαχώρας , στο ντέρμπι κορυφής νίκησε εκτός έδρας ( γήπεδο Λεχαίου)  με 1 – 0 με τέρμα του Γόγολα στο 67΄ τον Ολυμπιακό Άσσου και τον έριξε στην 4η θέση. Και οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο.
Στο Ξυλόκαστρο ο Πανευρωστινιακός επικράτησε με το ευρύ  5 – 1 επί του ΑΟ Ασπροκάμπου, όπως στη Τραγάνα του Κιάτου με το ευρύ 5 – 0 επικράτησε και η Θύελλα Κάτω Διμηνιού επί του Εθνικού Ξυλοκέριζας.
Στο Ζευγολατιό, ο Άρης Βοχαϊκού έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία με τον ΑΠΣ Αγιάννης.
Επίσης κατά την χθεσινή αυλαία της πρεμιέρας του β΄ γύρου ,στα Ίσθμια ο Ισθμιακός  επικράτησε  με 3 – 0 του ΑΟ Λεχαίου και πέρασε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με +2 β. από τον Ολυμπιακό Άσσου, ενώ στο Λέχαιο ο τοπικός Ηρακλής αναδείχτηκε  ισόπαλος 1 – 1 με τον Πανσολυγειακό.  

14η αγωνιστική
                               

Ηρακλής Λεχαίου
-
Πανσολυγειακός 1 - 1

Ισθμιακός
-
ΑΟ Λεχαίου 3 - 0

Θύελλα Κ. Διμηνιού
-
Εθνικός Ξυλοκερίζης 5 - 0
Πανευρωστινιακός
-
ΑΟ Ασπροκάμπου 5 - 1
Ολυμπιακός Άσσου
-
ΑΟ Περαχώρας 0 - 1
ΑΟ Μαψού
-
ΣΦΛ Ολυμπιακός 0 - 7
Άρης Βοχαϊκού
-
ΑΠΣ Αγιάννης 0 - 0






Η Βαθμολογία
( Σε 14 αγώνες)
1
ΣΦΛ Ολυμπιακός
31-10
31
2
ΑΟ Περαχώρας
22-9
31
3
Ισθμιακός
31-13
30
4
Ολυμπιακός Άσσου
24-10
28
5
Πανευρωστινιακός
26-16
26
6
Θύελλα Κ. Διμηνιού
20-11
25
7
Ηρακλής Λεχαίου
26-12
23
8
Άρης Βοχαϊκού
13-11
19
9
ΑΟ Ασπροκάμπου
18-23
17
10
Εθνικός Ξυλοκερίζης
14 -21
16
11
ΑΠΣ Αγιάννης
14 -33
11
12
Πανσολυγειακός
14 -31
7
13
ΑΟ Λεχαίου
8-34
5
14
ΑΟ Μαψού
10-35
4

Ο ΠΑΣ Κόρινθος νίκη ¨ανάσα" 1 - 0 την Χαλκίδα. Αιγάλεω - Ιάλυσος και Καλαμάτα με το ένα πόδι στη Β΄Εθνική.


 
Στον 7ο όμιλο στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής, το πρωτοπόρο Αιγάλεω πέρασε  από την Ερέτρια, και σκόρπισε με 6 – 0 τον τοπικό και ουραγό Απόλλωνα, την στιγμή που Άγιοι Ανάργυροι και  Ηλυσιακός μοίρασαν βαθμούς και εντυπώσεις με τερματα 2 - 2. Καθόλου «γρουσούζικη» δεν ήταν η αγωνιστική για τον ΠΑΣ Κόρινθο, καθώς με τέρμα του Ράπτη στο 79΄, επιβλήθηκε με 1 – 0 επί του ΑΟ Χαλκίς και ελπίζει στην παραμονή της στην κατηγορία
Στην Σαντορίνη ο Πανθυραικός με τέρμα του Κόντι στο 49΄νικησε με 1 – 0 τον Άγιο Ιερόθεο, ενώ ισόπαλος δίχως σκορ έληξε στο «Ελ Πάσο» η αναμέτρηση της Καλλιθέας με τον Αιολικό Μυτιλήνης.Τέλος  ο Χαραυγιακός νίκησε με 2 – 0 την Θύελλα Καμαρίου.

Η 13η αγωνιστική

«ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΤΙΜΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ» Επιστολή-καταπέλτης 12 πανεπιστημιακών ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/10/ELLADA-SKOPIA-500.jpg

Κόλαφος είναι η ανοιχτή επιστολή 12 καθηγητών πανεπιστημίου, που επικρίνουν τη Συμφωνία των Πρεσπών και αναλύουν τα λάθη και τις αντιφάσεις της ελληνικής διπλωματίας.
«Το αδιέξοδο της διπλωματίας δεν οφειλόταν στην έλλειψη τόλμης ή ευφυΐας», αλλά καμία κυβέρνηση δεν μπορούσε να παραβλέψει ότι η ιστορία «αποτελεί, πέρα από κάθε αμφιβολία, τη ραχοκοκαλιά του ελληνικού έθνους και θέμα εξαιρετικά μεγάλης ευαισθησίας στον ελληνικό Βορρά, στην ελληνική Μακεδονία»,αναφέρουν οι 12 πανεπιστημιακοί στην επιστολή τους στο

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 84 Αυτή είναι η διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης – Τι προβλέπει το Σύνταγμα

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/12/vouli-500.jpg
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά το διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή.
Σύμφωνα με το άρθρο 84 του Συντάγματος, η κυβέρνηση μπορεί οποτεδήποτε να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης. Η συζήτηση για την πρόταση εμπιστοσύνης ή δυσπιστίας αρχίζει δύο ημέρες μετά από την υποβολή της σχετικής πρότασης και δεν μπορεί να παραταθεί πέρα από τρεις ημέρες από

Τσίπρας: Ζητώ ανανέωση της ψήφου εμπιστοσύνης. Ο Αποστολάκης νέος Υπουργός Εθνικής Άμυνας

http://ysterografa.gr/wp-content/uploads/2019/01/Screenshot-2019-01-13-at-12.22.27-850x503.jpg

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με δήλωσή του έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ξεκαθάρισε τις αποφάσεις του για το μέλλον.

Μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός δήλωσε τα εξής:

ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΦΕΡΝΕΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2019/01/kammenos-dhloseis-500.jpg
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης Τσίπρα-Καμμένου, απερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ότι το κόμμα του αποχωρεί από την κυβέρνηση.
 «Συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό. Κάναμε μια αρκετά μεγάλη συζήτηση. Ήταν μια συνεργασία επί 4 ολόκληρα χρόνια σε μια κυβέρνηση εθνικής

Απίστευτη καταδίωξη από την Άρτα μέχρι το Αίγιο με αμάξι γεμάτο ναρκωτικά

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/05/astynomia-peripoliko-500.jpg Κινηματογραφική καταδίωξη εκτυλίχθηκε το πρωί της Κυριακής, από την Άρτα ως το Αίγιο!
Αστυνομικοί έκαναν σήμα σε αυτοκίνητο που θεώρησαν ύποπτο, στην Ιόνια Οδό, αλλά ο οδηγός δεν σταμάτησε και στη συνέχεια έσπασε την μπάρα στα διόδια της Κλόκοβας, σύμφωνα με

Μόνος και… Καμμένος μετρά τους πιστούς βουλευτές του

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2019/01/kammenos-500-1.jpg
«Πρέπει να βρούμε τρόπο να μαζευτούμε όλοι μαζί». Με τη φράση αυτή ο Πάνος Καμμένος εξηγούσε σε συνομιλητές του στη Βουλή τη δυσκολία που αντιμετώπιζε, την εβδομάδα που μας πέρασε, προκειμένου να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική του Ομάδα. (απουσίαζε και πάλι η Ελενα Κουντουρά) δεν άφηνε πολλά περιθώρια στον Πάνο Καμμένο για γενικευμένη «ανταρσία» απέναντι στο Μέγαρο Μαξίμου. Εκτός από τον Κώστα Κατσίκη και τη Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, που είναι οι μόνοι που υπερασπίζονται δημόσια τις θέσεις του

Ξεκίνησε το κρίσιμο ραντεβού Τσίπρα-Καμμένου

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2019/01/KAMMENOS-TSIPRAS-MAKSIMOU-5000.jpg
 Στις 10:30 ακριβώς προσήλθε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, προκειμένου να συζητήσει με τον Αλέξη Τσίπρα το μέλλον της συγκυβέρνησης.
Συγκεκριμένα, στη συνάντηση συζητιούνται τους «όρους» του επικείμενου διαζυγίου, αλλά και τα επόμενα βήματα μετά την αποχώρηση (όπως όλα δείχνουν) του κυβερνητικού εταίρου Πάνου Καμμένου.
Το μπαλάκι των τελικών αποφάσεων αναφορικά με τον τρόπο που θα

ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ Η ΝΔ Σε απόγνωση οι πολίτες με την κυβέρνηση… ριάλιτι

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/11/mitsotakis-500-7.jpg
Οι επιπτώσεις που έχει στην ίδια τη χώρα η εικόνα παρακμής που παρουσιάζει η κυβέρνηση εντείνουν τον προβληματισμό στους κόλπους της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία καθιστά σαφές ότι μόνη καθαρή λύση είναι οι εκλογές.
«Σε όλους τους Έλληνες πολίτες που παρακολουθούν όλη αυτή την κατάσταση, των αναβολών, των ακυρώσεων του ενός κυβερνητικού εταίρου από τον άλλο, των υπαναχωρήσεων του κ. Καμμένου, τους δημιουργείται μία αίσθηση

ΑΚΥΡΗ Η ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ



Της Λέττας Καλαμαρά 

Η εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης που έλαβε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου 2015 από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλόπουλο ακυρώνεται σήμερα, Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019, με την ενδεχόμενη αποχώρηση του Πάνου Καμμένου από

ΑΚΕΦΑΛΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΣ


Δημοσιεύτηκε 12 Ιαν 19


Της Λέττας Καλαμαρά


Τη Δευτέρα τα μεσάνυχτα, σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, η Ελλάδα με βάση το Νόμο παύει να έχει νόμιμη στρατιωτική ηγεσία με δικαίωμα υπογραφής καθώς λήγει η θητεία της και η πολιτική ηγεσία μας αδρανεί επικίνδυνως για άγνωστο λόγο.