Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΤΗΣ ΛΑΕ (video)

Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Κορινθίας την Δευτέρα 14/9/2015 στην Κεντρική Προεκλογική Εκδήλωση στην Κόρινθο, είχε μεγάλη ανταπόκριση στον Κορινθιακό Λαό.
Μίλησαν οι υποψήφιοι βουλευτές της ΛΑΕ του Νομού μας και τα στελέχη της ΛΑΕ
Σόφη Παπαδόγιαννη και Γιάννος Γιαννόπουλος, οι οποίοι συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της Β΄ Αθήνας.
ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
ΤΟ ΟΧΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ
Παρακολουθείστε το βίντεο της εκδήλωσης
 
denpaeiallo-xylok.blogspot.gr

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Δ.Ε ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ «ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ»: Παιδικό & Εφηβικό Θεατρικό Εργαστήρι 2015 – 2016



ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Δ.Ε ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
«ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ»
 

Παιδικό & Εφηβικό Θεατρικό Εργαστήρι 2015 – 2016
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΟΖΕΝΩΝ

Με την επιμέλεια της ηθοποιού – σκηνοθέτιδας:
Τερέζας Λουίζου

Θεατρικό παιχνίδι
Αυτοσχεδιασμοί
Μουσική
Κινησιολογία
Ομαδικά παιχνίδια
Ανάγνωση
Αφήγηση
Δημιουργική γραφή
Απλές κατασκευές σκηνικών
Δημιουργία κοστουμιών
Προετοιμασία παράστασης

Μέσα από το Θεατρικό Εργαστήρι, τα παιδιά αποκτούν αυτοπεποίθηση, δραστηριοποιούνται δημιουργικά, κοινωνικοποιούνται και συγχρόνως αποκτούν γνώσεις.


Λειτουργούν τμήματα για  παιδιά και εφήβους
ηλικίας 5 έως 15 ετών.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα
27430-31230 & 6948-625232

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ NON PAPER για το Σχέδιο Προγράμματος ΣΥΡΙΖΑ



Ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού ενταφίασε το περίφημο «πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης», δίνει τώρα στη δημοσιότητα ένα άλλο (το… παράλληλο) «σχέδιο προγράμματος»  για την «κυβέρνηση της Αριστεράς στις νέες συνθήκες». Βρισκόμαστε πλέον μπροστά σε μια ομολογία ψεύδους, εξαπάτησης, ανικανότητας και αποτυχίας τόσο στη διακυβέρνηση, όσο και στην διαπραγμάτευση.
-Πριν από έναν χρόνο, ο κ. Τσίπρας μας έλεγε πως το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης είναι «συγκεκριμένο, ρεαλιστικό και κοστολογημένο».
Σήμερα, με το νέο «παράλληλο πρόγραμμα», αναγνωρίζουν ότι η εφαρμογή του απαιτούσε «σκληρή διαπραγμάτευση» για το χρέος και χρηματοδότηση της οικονομίας από τις αγορές.

Κεντρική προεκλογική ομιλία Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην Αθήνα


Κεντρική προεκλογική ομιλία Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην Αθήνα - Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, Σταθμός Λαρίσης, 18:30
Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στον σταθμό Λαρίσης.
Κεντρικός ομιλητής ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος.

Στον δρόμο των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής στέλνει το μήνυμα μιας ακόμη εθνικιστικής νίκης ενάντια σε πολιτικές διώξεις και αποκλεισμούς.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΕΥ. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ.



https://left.gr/sites/left.gr/files/euaggelos-meimarakis-proeklogiki-sugkentrosi.jpgΟ Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, θα συμμετέχει αύριο, Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30, σε διάλογο με νέους στο χώρο Πολιτισμού Gazarte (Βουτάδων 34, Γκάζι).

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Θ. ΦΟΡΤΣΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ



http://cdn1.bbend.net/media/com_news/story/2014/12/05/529495/main/fortsakhs22.jpgΟ Υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, Καθηγητής Θεόδωρος Φορτσάκης, για τα κενά στα σχολεία, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η έναρξη της σχολικής χρονιάς βρίσκει πάνω από 250 σχολεία κλειστά με τις ελλείψεις εκπαιδευτικών να ξεπερνούν τις 21 χιλιάδες. Η επτάμηνη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ διέλυσε και την Παιδεία  καταγράφοντας μια ιστορική πρωτιά: το κλείσιμο των σχολείων για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα.
Η ομολογία της Υπηρεσιακής Υπουργού ότι περισσότερα από 6.000 κενά είναι αδύνατον να καλυφθούν αποδεικνύει ότι η απελθούσα κυβέρνηση ήταν τραγικά ανεπαρκής και στην Παιδεία, αφήνοντας στην τύχη τους χιλιάδες μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς».  

Ένταξη Έργων στο Ε.Π. «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» 2014 - 2020



Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ύστερα από τη θετική αξιολόγηση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Πελοποννήσου υπέγραψε τις αποφάσεις ένταξης για χρηματοδότηση των ακόλουθων έργων στο ΕΠ «Πελοπόννησος» 2014 – 2020 προϋπολογισμού 2.834.375

Ειδικότερα,

Κωνσταντίνα Νικολάκου «Απόλυτη διαφάνεια και νομιμότητα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου»



Σχετικά με το θέμα που έχει δημοσιευτεί στο Πρώτο Θέμα με τίτλο «Η Εταιρεία Φλαμπουράρη πήρε δουλειά 3,9 εκατ. από την Περιφέρεια Πελοποννήσου» η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου κα Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε:
«Για μια ακόμη φορά προσπαθούν κάποιοι «γνωστοί άγνωστοι - γνωστά  παπαγαλάκια» να εμπλέξουν τα έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου για να ικανοποιήσουν μικροπολιτικές σκοπιμότητες.
Στέλνουμε αυστηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου «δεν μοιράζονται δουλειές». Τηρείται απόλυτα η νομιμότητα και η διαφάνεια για όλους και για όλα χωρίς επιλογές ή αποκλεισμούς.
 Στο συγκεκριμένο έργο της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, που αφορά το Αλιευτικό Καταφύγιο Βραχατίου η Επιτροπή Διαγωνισμού και η Επιτροπή Ενστάσεων, στις οποίες συμμετέχουν αποκλειστικά υπηρεσιακοί παράγοντες κατόπιν κλήρωσης, εισηγήθηκαν ως ανάδοχο την εταιρεία με την οικονομικότερη προσφορά, τη ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ.
Η Οικονομική Επιτροπή ομόφωνα ενέκρινε την εισήγηση των ανωτέρω επιτροπών και όπως προβλέπεται σύμφωνα με το νόμο το έργο συμβασιοποιήθηκε και εκτελείται, λαμβάνοντας ταυτόχρονα όλες τις απαιτούμενες από το νόμο εγκρίσεις.
Την ίδια χρονική στιγμή, όπου λόγω της πολιτικής αστάθειας επικρατεί σε επίπεδο επικράτειας στασιμότητα στα δημόσια έργα, η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζει να δουλεύει σκληρά και να υλοποιεί τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της, γιατί πιστεύουμε βαθιά ότι μόνο με την ενδυνάμωση της τοπικής μας οικονομίας μπορούμε να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες, ελπίδα και προοπτική.    
Πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι ότι σε μια τόσο κρίσιμη για τη χώρα μας προεκλογική περίοδο δεν θα τους επιτρέψουμε να χρησιμοποιούν μεθόδους αποπροσανατολισμού και σκανδαλολογίας εμπλέκοντας την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και η Περιφερειακή αρχή δεν «κιότεψαν» ποτέ και δεν φοβήθηκαν τίποτα, γιατί ήταν πάντα συνοδοιπόροι με τους πολίτες της Πελοποννήσου. Συγκρουστήκαμε με συμφέροντα όποτε χρειάστηκε και μας δικαίωσαν επανειλημμένα οι συμπολίτες μας. Με αυτούς συνομιλούμε και ορίζουμε το μέλλον μας και όχι με «χαρτογιακάδες εκβιαστές» που παίζουν το μέλλον της πατρίδας σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα.