Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Ο ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Όλο το ελληνικό σύμπαν συνωμοτεί για να την πολιτική επιβίωση του αποτυχημένου ριζοσπάστη αριστερού Αλέξη Τσίπρα. 
Ο άνθρωπος που πανηγυρίζει για την εκποίηση των ελληνικών τραπεζών, την κατάσχεση των σπιτιών των Ελλήνων και την καθημερινή φτωχοποίησή τους συνεχίζει να αποτελεί το "πουλέν" που πρέπει να μείνει με κάθε κόστος για να ολοκληρώσει το σκοπό για τον οποίο ήρθε. Την αιώνια καταδίκη της Ελλάδας στους ξένους δανειστές.
Στήνονται οι αυριανές κάλπες, για τις εκλογές του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας όπως στήθηκαν και στις εθνικές εκλογές και επανεξελέγη ο Μνημονιακός Τσίπρας με εκκωφαντική διαφορά. Τότε που οι επιστήμονες των δημοσκοπήσεων έσκισαν τα βιβλία τους μετά την ανατριχιαστική διαφορά στην απεικόνιση του περί κοινού αισθήματος και του εκλογικού αποτελέσματος που φάνηκε στις οθόνες τής επί 25 συναπτά έτη ελληνικής ανεξάρτητης και ελεύθερης τηλεόρασης, κληρονόμου της ΥΕΝΕΔ.
Με πρώτο τον κ.Μεϊμαράκη, Υπουργό της Κυβέρνησης Καραμανλή της εποχής Carouzos και δεύτερο τον κ.Τζιτζικώστα που διακρίθηκε μυστηριωδώς παρά την ανυπαρξία του στην Ελληνική Βουλή, όλα δείχνουν ότι μετά τα πανηγύρια στο ΣΥΡΙΖΑ και το Μαξίμου από Δευτέρα ο σεβαστός Πρόεδρος της Δημοκρατίας και άλλοτε Υπουργός της Κυβέρνησης Καραμανλή, εκ Πελοππονήσου ορμώμενος, κ.Παυλόπουλος, θα αναλάβει σύντομα εθνικό πολιτικό έργο όπως και ο προκάτοχός του. Πάντα βέβαια σύμφωνα με το Σύνταγμα που γνωρίζει άριστα και με σκοπό και αυτός  την πολιτική επιβίωση του καταρρέοντος πολιτικά Πρωθυπουργού μας κ.Τσίπρα προς σωτηρία της Πατρίδας μας.
Ομολογουμένως βιάστηκε ο εξοχότατος να παρέμβει δημόσια στις δημοκρατικές λειτουργίες των κομμάτων και τις εκλογικές προβλέψεις του Συντάγματος, προφανώς όμως για να περισώσει το απομονωμένο και αποκρουστικό πολιτικό σύστημα, που αδυνατεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών και κυρίως στην εκπομπή επιτέλους μία αχτίδας ελπίδας και φωτός στον καθημερινά εξαθλιωμένο ελληνικό λαό. Σύντομα, σύμφωνα με τις δημοσιευμένες διαρροές, επήλθε η τάξη των συμβόλων και των θεσμών.
Σε κάθε περίπτωση περιέργως η συμμαχία των Υπουργών των κυβερνήσεων Καραμανλή και Τσίπρα επέρχεται ως η μοναδική λύση επιβίωσης των παλαιών αντιπροσώπων του λαού, εκείνων που πίστεψαν στο ρώσικο όνειρο, στο ξανθό γένος και τα δισεκατομμύρια που έχασαν τον αγωγό τους για να καταφθάσουν στο διψασμένο για τρυφηλή ζωή ελληνικό λαό σπαταλώντας χαμένες δεκαετίες και απομονώνοντας την Ελλάδα από την Ευρώπη και τον κόσμο.

Ιδιωτικές οι πρώην ελληνικές τράπεζες και από 1 Ιανουαρίου 2016 όσοι τις εμπιστεύονται, πολιτικοί και πολίτες, θα επωμίζονται και τις ορθές ή αμελείς ενέργειές τους.   Θυμίζοντάς μας το έγκλημα της Αγροτικής Τράπεζας που ίδρυσε ο Ελευθέριος Βενιζέλος για μία Ελλάδα των πέντε θαλασσών και των δύο Ηπείρων και ξερίζωσαν τα θαλασσοδάνεια ενός παρακράτους που επιβίωσε της Χούντας, μεταλλάχθηκε σε αγωνιστή της Μεταπολίτευσης και ευελπιστεί να επιβιώσει στην ψηφιακή εποχή ρουφώντας και το αίμα του λαού και ξεπουλώντας την εθνική μας περιουσία.
Εγκλωβισμένη και τρωτή εκ των έσω η Ευρώπη, εγκλωβισμένη και τρωτή εκ των έσω και η Ελλάδα. 
Δεν μένει να δούμε ποιος αρχαίος Έλληνας θα σκοτώσει το φίδι-μαϊμού της Ελλάδας που τρώει την ουρά του συνέχεια δυναμώνοντας μετά από κάθε ήττα του, σερνόμενο στην πλούσια ελληνική μας γη και διαταράσσοντας το νέο σύμπαν...
thedayaftergr.blogspot.gr