Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Σοφία Τσαλδάρη: Η επόμενη πρωθυπουργός της Ελλάδας!

Σοφία Τσαλδάρη: Η επόμενη πρωθυπουργός της Ελλάδας! 
 Θα καταφέρει να πείσει τους Αμερικανούς αξιωματούχους για το πολιτικό της πλάνο και να βγάλει τη χώρα από την κρίση; Η ελληνική κρίση και οι εξελίξεις της εγχώριας πολιτικής σκηνής, έπειτα από έξι χρόνια παρουσίας στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου και τα δελτία ειδήσεων των μεγαλύτερων καναλιών του πλανήτη,φαίνεται πως...
απασχολούν και την τηλεοπτική μυθοπλασία. Η νέα δραματική σειρά "American Odyssey" του αμερικανικού δικτύου NBC -κάνει πρεμιέρα απόψε στις 22:00 στον ΟΤΕ TV- και ...μυρίζει Ελλάδα.

Όπως γράφουν "Τα Νέα" στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς κάνει την εμφάνισή της η Σοφία Τσαλδάρη -την υποδύεται η Ιρλανδή Ορλά Μπρέιντι-, η γυναίκα που σύμφωνα με το σενάριο είναι η επόμενη πρωθυπουργός της Ελλάδας. Η δυναμική πολιτικός ταξιδεύει μέχρι τη Νέα Υόρκη για να συναντηθεί με αξιωματούχους της Ουάσιγκτον και να τους εκθέσει το πολιτικό της πλάνο.

Αυτήν τη φιλόδοξη γυναίκα σπεύδει να γνωρίσει η νεαρή Μάγια Ντέκερ, που αποτελεί τη δεύτερη ελληνική συμμετοχή στην παραγωγή, καθώς τον ρόλο ενσαρκώνει η ελληνοαμερικανίδα Έλενα Καμπούρη, ηθοποιός που, παρά τα 16 της χρόνια, μπήκε δυνατά στη βιομηχανία του θεάματος συμμετέχοντας σε δουλειές όπως η ταινία "The cobbler" με τον Ντάστιν Χόφμαν και η σειρά "Gossip Girl".

Η πλοκή της σειράς στήνεται πάνω σε στρατιωτικά μυστικά, επιχειρηματική κατασκοπεία, παρασκηνιακές κινήσεις και φυσικά διαθέτει την απαραίτητη δόση συνωμοσιολογίας και εξωτερικών κινδύνων.

Δείτε το τρέιλερ:


zappit.gr