Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Τατσόπουλος: Απολαμβάνω την ανεξαρτησία μου

tatso
Εξηγήσεις για τους λόγους που τον έφεραν εκτός της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος, ενώ αναφέρθηκε ακόμη στους λόγους για τους οποίους κράτησε την έδρα του, αλλά και στις μελλοντικές του κινήσεις.
Με δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, είπε πως νιώθει «ανακούφιση» για την εξέλιξη αυτή επειδή από τη μία υπήρχε «η μονταζιέρα της ΝΔ» και από την άλλη «η συνωμοσιολογία εντός ΣΥΡΙΖΑ, ότι ο Τατσόπουλος ήταν φυτευτός».
Ο συγγραφέας σημείωσε ακόμη πως με τον Αλέξη Τσίπρα αποφάσισαν από κοινού αποφάσισαν να επιστρέψουν στην ουσία της πολιτικής, ενώ διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται να γίνει «αντι-συριζαίος ιεροκήρυκας» αλλά ούτε και θα σιωπήσει.
Επανέλαβε μάλιστα ότι η μοναδική επιλογή για τον ΣΥΡΙΖΑ αν θέλει να γίνει μια κυβέρνηση μακράς διαρκείας θα πρέπει να συνεργαστεί με την κεντροαριστερά.
Αναφερόμενος στο επίμαχο θέμα που οδήγησε στην ανεξαρτητοποίησή του σχετικά με τη σχέση ΣΥΡΙΖΑ και τρομοκρατίας ο Πέτρος Τατσόπουλος είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα δεν έχει καμία σχέση με την τρομοκρατία αλλά οι «πρόγονοί» του προσυπέγραφαν προς τιμήν τους κείμενα που υπεράσπιζαν τα μέλη της “17 Νοέμβρη”» τονίζονας ότι κατά τον ίδιο τα μέλη της “17Ν” «δεν είναι πολιτικοί κρατούμενοι αλλά δολοφόνοι».
Ερωτηθείς, τέλος, για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΔΗΜΑΡ δεν το απέκλεισε κατηγορηματικά αλλά αρκέστηκε στο να πει ότι «η ανεξαρτησία είναι πολύ γλυκιά» προσθέτοντας ότι πρόθεσή του είναι να θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές.

υστερογραφα

Απολογούνται αυριο οι χρυσαυγίτες βουλευτές Γερμενής, Ηλιόπουλος και Μπούκουρας για κακούργημα



Ενώπιον των εφετών-ανακριτριών Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου καλούνται το Σάββατο σε απολογία, μετά από προθεσμία που είχαν λάβει, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Στάθης Μπούκουρας, κατηγορούμενοι για το κακούργημα της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, για το οποίο, πριν λίγο καιρό, η Βουλή αποφάσισε την άρση της ασυλίας τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον κ. Γερμενή –μεταξύ άλλων στοιχείων που έχουν συλλέξει οι δικαστικές αρχές- περιλαμβάνεται και κατάθεση προστατευόμενου μάρτυρα, με την οποία ο βουλευτής χαρακτηρίζεται ως «ταγματάρχης» με κεντρικό ρόλο στην επιλογή και στην εκπαίδευση νεοσύλλεκτων αλλά και σε επιχειρήσεις σε βάρος αλλοδαπών.

Ανάλογα στοιχεία περιλαμβάνονται σε κατάθεση άλλου προστατευόμενου μάρτυρα για τον κ. Μπούκουρα ο οποίος εμπλέκεται σε κύκλωμα που πουλά προστασία σε μαγαζιά της Κορίνθου, του Ξυλοκάστρου και του Κιάτου.

Αντιστοίχως, και ο τρίτος κληθείς σε απολογία βουλευτής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, κατονομάζεται από μάρτυρες ως «μεγάλο στέλεχος» με ιδιαίτερα κομβικό ρόλο στη οργάνωση.

Το στερνό αντίο στο Γιώργο Κόρο

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi7_ohW2u6fhscyc7GUDhAGhKwgfrv8TwgkMbIb9Z5DcL3qtDixKoDzbTGwRxA63ihcmjH4oFgrrYyxnnW9M0upAYSRfhfxzdL8xDboe2hyYwswU-s8U3E6nXNEpwZg0niox-u9yYwVW2I/s1600/apebiose-o-biolistis-giorgos-koros.jpg 
Του Ηλία Γιουρούκου

  Γεια σου Γιώργο Κόρο Αθάνατε!!! .. έτσι γίνεται πάντα. Ο κύκλος κλείνει και ο καθένας μας μεταβαίνει "εκ του θανάτου εις την ζωήν"...! 
Κοινή η ανθρώπινη μοίρα ... προδιαγεγραμμένη η πορεία! Με βυζαντινή λοιπόν μεγαλοπρέπεια, τον ψάλαμε εν χορώ, αρκετοί ιεροψάλτες-φίλοι του εκλιπόντος, όπως άλλωστε του έπρεπε, χοροστατούντος του Μακ/του Αρχιεπισκόπου Αθηνών & πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και τον συνοδεύσαμε στην τελευταία του κατοικία, στο κοιμητήριο της Κηφισιάς ...
Πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες βρέθηκαν εκεί για το στερνό αντίο και τον τελευταίο ασπασμό στον κορυφαίο  δάσκαλος Γίωργος Κόρο , όπως ο Γιώργος Νταλάρας, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Χάρις Αλεξίου, η Γλυκερία, η Σοφία Κολλητήρη, ο Θανάσης  Πολυκανδριώτης, ο Λάκης Χαλκιάς, ο Βασίλης Σαλέας, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ο ΠετροΛούκας Χαλκιάς, ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος, ο Λευτέρης Ζέρβας, ο Τάσος Καρατάσος, ο Στάθης Κουκουλάρης, ο Κώστας Σκαφίδας, ο Νίκος Σαραγούδας, η Γιασεμή, ο Μάνος Παπαδάκης, ο Θεόφιλος, ο Ηλίας Μπενέτος, ο Στέλιος Φωτιάδης, ο Δημήτρης Χιονάς, ο Δημήτρης Κοντογιάννης, ο Ηλίας Κλωναρίδης, η Γιώτα Βέη, η Βάσω Χατζή, ο Χρήστος Παπαδόπουλος, ο Δημήτρης Χατζηδιάκος (Αθηναϊκή Κομπανία), ο Γιώργος Δράμαλης, ο Μανώλης Καραντίνης, ο Δημήτρης Λίβανος, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος, ο Παναγιώτης Λάλεζας, ο Νίκος Χατζόπουλος, ο Σαράντης Σαλέας, ο Σάκης Τσιβγούλης, ο Δημήτρης Τσιβγούλης, ο Βαγγέλης Σίμος, ο Νίκος Παταβούκας, ο Γιάννης Μητρόπουλος, ο Νικόλας Χατζόπουλος, ο Ζήσης Κασσιάρας, ο Στέφανος Πλακίτσης, ο Γιώργος Τσάμπρας, ο Χρήστος Κουτσάφτης, η Εύη Κανέλλου, ο Κώστας Μπαλαχούτης o Χρήστος Κουτσαύτης, από τον σύλλογο φίλων Στέλιου Καζαντζιδη "ΥΠΑΡΧΩ", και άλλοι γνωστοί και άγνωστοι φίλοι του ερμηνευτή από την ευρύτερη μουσική οικογένεια καθώς και πλήθος κόσμου.
Η πλέον συγκινητική στιγμή, κατά την οποίαν όλοι δακρύσαμε, ήταν η στιγμή του ενταφιασμού...! Το κοιμητήριο της Κηφισιάς, αίφνης, πλημμύρισε από τους μελωδικώτατους ήχους των είκοσι και πλέον οργάνων (βιολιών) που έπαιξαν εξόχως συντονισμένα, υπό την καθοδήγηση του πολύ σπουδαίου Λευτέρη Ζέρβα, έναν αναγνωρίσιμο και περίτεχνο «χαβά» του Γιώργου Κόρου εκπληκτικό μελώδημα, σε δρόμο χιτζάζ ..  και στη συνέχεια με όλους τους παρευρεθέντες να τραγουδούν μια μεγάλη του επιτυχία, από τα 1200 τραγούδια που μας άφησε, τη σύνθεσή του «Για το χατίρι μιας παλιάς αγάπης»  που ακόμη και σήμερα γνωστοί καλλιτέχνες περιλαμβάνουν στο ρεπερτόριό τους..  Μαζί τους και η κόρη του Κατερίνα Κόρου
Ο κορυφαίος δάσκαλος Γίωργος Κόρος θα μείνει αξέχαστος και το έργο του παρακαταθήκη & σημείο αναφοράς για τους επερχόμενους! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που δέχθηκε πριν λίγες ώρες τη σεπτή σορό του και η μνήμη του .. α ι ώ ν ι α !!! ..
 (ΣΗΜΕΙΩΣΗ .. .. Στη "Λιλή" του Τούντα φαίνεται ποιος ήταν. Το τραγούδι ο Τούντας το έκανε να κινείται πάνω σε έναν ασυνήθιστο συνδυασμό Μακάμ Χιτζάζ και Μακάμ Σαμπάχ. Ο Κόρος όχι απλώς το αντιλαμβάνεται, αλλά και κάνει κάτι που σπάνια γίνεται. Μέσα στο ίδιο τραγούδι κάνει το πρώτο ταξίμι σε Χιτζάζ, αφήνει την Αλέξίου να τραγουδήσει, και μετά ξεκινά δεύτερο ταξίμι σε Σαμπάχ όπου τα δίνει όλα! Τι να πω! "Οὐκ ἀπέθανεν ἀλλὰ καθεύδει" . . ΔΕΙΤΕ ΤΟ ... ) .  




ΗΛΙΑΣ ΓΙΟΥΡΟΥΚΟΣ

Στα δικαστήρια ο Ολάντ για τον… πρωτοσέλιδο έρωτα


closer-mag 
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ εξέφρασε σήμερα τη “βαθιά του λύπη” για την παραβίαση του σεβασμού της ιδιωτικής του ζωής και προτίθεται να κινηθεί δικαστικά εναντίον του περιοδικού Closer που δημοσιεύει στο σημερινό του τεύχος φωτογραφικό υλικό για σχέση μεταξύ του Ολάντ και της ηθοποιού Ζουλί Γκαγιέ.
Μιλώντας ως ιδιώτης και όχι ως πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Φρανσουά Ολάντ “εκφράζει τη βαθιά του λύπη για την εισβολή στην προσωπική του ζωή, στην ιδιωτικότητα της οποίας έχει δικαίωμα όπως κάθε πολίτης και προσθέτει ότι προτίθεται να ασκήσει δίωξη, συμπεριλαμβανομένης της δικαστικής δίωξης, κατά του περιοδικού”, δήλωσε πηγή από του γραφείο του.
Το εβδομαδιαίο έντυπο δημοσιεύει σήμερα ένα επτασέλιδο με φωτογραφικό υλικό που δείχνει τις κινήσεις έξω από μια πολυκατοικία στο Παρίσι για να στηρίξει το δημοσίευμά του.
Οι φωτογραφίες δείχνουν έναν άνδρα που μοιάζει με έναν από τους άνδρες της προσωπικής φρουράς του γάλλου προέδρου και έναν δεύτερο άνδρα με μαύρο κράνος –που φέρεται ότι είναι ο 59χρονος Ολάντ– να φθάνουν και να αναχωρούν από την πολυκατοικία με μηχανή scooter.
Μια γυναίκα, η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι η 41 ετών ηθοποιός Ζουλί Γκαγιέ, φαίνεται επίσης να φθάνει και να αναχωρεί από το ίδιο διαμέρισμα.

ysterografa.gr

Το ΣτΕ «πάγωσε» και πάλι την εκτροπή του Αχελώου ποταμού

axel
Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) για ακόμη μια φορά, με απόφασή της σήμερα, σταμάτησε τα έργα εκτροπής του Αχελώου ποταμού, καθώς παραβιάζουν την αρχή της βιώσιμης ανάπτυξης.
Συγκεκριμένα, όπως αναφερει το ΑΠΕ-ΜΠΕ η Ολομέλεια του ΣτΕ, με την υπ΄ αριθμ. 26/2014 απόφασή της, έκανε δεκτές τις αιτήσεις του «Παγκόσμιου Ταμείου για τη φύση (WWF) Ελλάς», της «Ελληνικής Εταιρείας για την Προστασία του Περιβάλλοντος και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς», της Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων νομού Αιτωλοακαρνανίας, καθώς και των δήμων Μεσολογγίου, Αιτωλικού και Ινάχου.
Με την απόφαση αυτή ακυρώθηκαν υπουργικές αποφάσεις με τις οποίες εγκρίθηκαν περιβαλλοντικοί όροι για την μερική εκτροπή του ρου του Αχελώου, η εκτέλεση των έργων (φράγμα, ταμιευτήρας υδροηλεκτρικός σταθμός της ΔΕΗ, Μεσοχώρας, σήραγγα εκτροπής του ρού, κ.λπ.).

Εκτός Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ο Τατσόπουλος

tatso1
Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ τέθηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος, ύστερα από τη συνάντηση που είχε το απόγευμα με τον Αλέξη Τσίπρα.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι δύο άνδρες τα είπαν σε καλό κλίμα και εκεί αποφασίστηκε να υπάρξει ένα «βελούδινο διαζύγιο» μεταξύ Τατσόπουλου-ΣΥΡΙΖΑ.
Νωρίτερα το προεδρείο της Κ.Ο. του κόμματος είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία  αποδοκίμασε τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Τατσόπουλος περί τρομοκρατίας, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε μετά την μεσημερινή σύσκεψη ότι «όπως ξέρετε στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν διώχνουμε ποτέ κανέναν ούτε κρατάμε και κανέναν με το ζόρι».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σε σχέση με το ζήτημα που ανέκυψε από τη δημόσια έκφραση απόψεων του βουλευτή μας, Π. Τατσόπουλου, που δημιουργούν συνειδητά ή ασυνείδητα σύγχυση και δίνουν έδαφος για τη στοχοποίηση κοινωνικών αγωνιστών και πολιτικών στελεχών του κόμματος με την οποία επιχειρεί το επικοινωνιακό χαλκείο της ΝΔ τη συσχέτιση της Αριστεράς με την τρομοκρατία, επισημαίνουμε:
- Τη σαφή πολιτική αποδοκιμασία αυτής της στάσης, όπως άλλωστε εκφράστηκε αμέσως και με δηλώσεις του Γραμματέα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.
- Την επιμονή μας στην πιστή τήρηση των δημοκρατικών αρχών λειτουργίας και του συντροφικού διαλόγου, με την ταυτόχρονη απόρριψη στάσεων που, αντί της συζήτησης όλων των απόψεων μέσα στις διαδικασίες της ΚΟ, προκρίνουν συστηματικά τη δημόσια και «επί παντός του επιστητού» έκφραση προσωπικών θέσεων αντίθετων προς αυτές που συλλογικά επεξεργαζόμαστε.
- Επίσης, ασκούμε αυστηρή κριτική προς οποιαδήποτε υβριστική και απαξιωτική δημόσια τοποθέτηση βουλευτή μας, η οποία προφανώς αντιστρατεύεται το κλίμα αλληλεγγύης και την κουλτούρα του χώρου μας. Άλλωστε, επ’ αυτών των θεμάτων, η ΚΟ θα συζητήσει στην προσεχή συνεδρίασή της με θέμα τον Κανονισμό λειτουργίας και την εφαρμογή του.
- Τέλος, μας είναι αδιανόητη και έξω από τις αξίες μας η διαθεσιμότητα της παραίτησης από την Κ.Ο., όταν αυτή δεν συνοδεύεται και από την διάθεση της βουλευτικής έδρας υπέρ του κόμματος».

Ντάισελμπλουμ: Σημαντικά τα δημοσιονομικά επιτεύγματα της ελληνικής κυβέρνησης

daisel
«Η ελληνική κυβέρνηση έπραξε πολλά και κατάφερε πολλά» τόνισε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, υπογραμμίζοντας ότι «ο δημοσιονομικός στόχος βρίσκεται εντός πορείας».
Σε συνέντευξή του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC και αναφερόμενος στην κατάσταση των οικονομικών μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα, ο κ. Ντάισελμπλουμ επισήμανε ότι «από απόψεως δημοσιονομικής πολιτικής, η ελληνική κυβέρνηση έπραξε πολλά και κατάφερε πολλά, καθώς πέτυχε πρωτογενές πλεόνασμα για πρώτη φορά επί πολλά, πολλά χρόνια».
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του Eurogroup χαρακτήρισε «ως αναγκαίο, αν και δύσκολο, επόμενο βήμα το άνοιγμα της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές, αλλά και την αλλαγή της οικονομικής δομής της χώρας». Όπως είπε, «ο δημοσιονομικός στόχος βρίσκεται εντός πορείας, αυτό που υπολείπεται είναι οι δομικές μεταρρυθμίσεις».
Τέλος, σημείωσε ότι «ένα μέρος εξ αυτών θα συζητηθεί στις αρχές του 2014, ενώ το κυριότερο θέμα που αφορά στον τρόπο με τον οποίο θα συνεχιστεί το τρέχον πρόγραμμα θα αποφασιστεί κατά το β΄ εξάμηνο του 2014».
Μιλώντας γενικότερα για την κατάσταση στην ευρωζώνη, ο κ. Ντάισελμπλουμ υποστήριξε ότι δεν ανησυχεί ιδιαίτερα και εμφανίστηκε ανένδοτος για την εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και τη δημιουργία της τραπεζικής ένωσης, προσθέτοντας ενδεικτικά ότι «έχουμε κάνει πολύ δουλειά για τους προϋπολογισμούς» και «πρέπει να δοθεί έμφαση στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις». Επίσης, έκανε λόγο για «ευκαιρίες» που πηγάζουν μέσα από την οικονομική κρίση.

ysterografa.gr

Νέα Δημοκρατία : «Ο κ. Τσίπρας έκανε σήμερα την επιλογή του: «Να συμπορευτεί με τη «συνιστώσα της τρομοκρατίας» του ΣΥΡΙΖΑ.»



Από τη Νέα Δημοκρατία, σχετικά με τη δήλωση του  Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Α. Τσίπρα, ότι  δεν πρόκειται να διαγράψει κανένα από τα στελέχη του, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο κ. Τσίπρας έκανε σήμερα την επιλογή του: Να συμπορευτεί με  τη «συνιστώσα της τρομοκρατίας» του ΣΥΡΙΖΑ. Ανακοινώνει ότι δεν πρόκειται να διαγράψει κανέναν από τους συντρόφους του που «ξεπλένουν» τους δολοφόνους της τρομοκρατίας.
Ταυτίζεται με αυτούς που ισχυρίζονται ότι  η τρομοκρατική οργάνωση 17 Ν. αποτελεί «ενεργή συνιστώσα της Αριστεράς». Με αυτούς που εκφράζουν την «αλληλεγγύη τους στη 17Ν». Με αυτούς που ισχυρίζονται ότι οι δολοφόνοι καταδικάστηκαν με «ειδικό τρόπο» και αγωνίζονται να αποφυλακιστούν με «ειδικό τρόπο». Άραγε τι εννοούν ότι αγωνίζονται να αποφυλακιστούν με «ειδικό τρόπο»;
Ταυτίζεται με το Βουλευτή του κ. Δρίτσα που ξεπλένει τη 17Ν λέγοντας ότι  εγκληματίες-τρομοκράτες «δεν είναι δολοφόνοι του κοινού ποινικού δικαίου» και ότι η δράση τους είναι «πολιτική»!
Ο κ. Τσίπρας γνωρίζει ότι δεν πρόκειται για κάποια «περιθωριακά στελέχη», όπως ψελλίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για κορυφαία στελέχη του, Βουλευτές και μέλη της Κεντρικής του επιτροπής! 
Αλλά και κάτι ακόμα για τον «ευρωπαίο» κ. Τσίπρα.  Που –χωρίς να πολυκαταλαβαίνει- χαίρεται για την στήριξη που του παρέχει ο Τόνι Νέγκρι που καταδικάστηκε για συμμετοχή σε δύο δολοφονίες και σε συνέντευξή του στον Γιάννη Αλμπάνη, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ,  ζητάει να εξαφανιστεί  το έθνος-κράτος χαρακτηρίζοντάς το "σκατό"!   Ο κ. Τσίπρας αλήθεια συμφωνεί με αυτόν τον χαρακτηρισμό και πιστεύει το ίδιο και για την Ελλάδα;

Ένα να ξέρει: Θα τον ρωτάμε κάθε μέρα!».  

·         Επισυνάπτεται συνέντευξη του Τόνι Νέγκρι στο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Αλμπάνη
·         Επισυνάπτεται ανακοίνωση του Δικτύου του κ. Γιαννόπουλου (στελέχους ΣΥΡΙΖΑ) και του κ. Δημήτρη  Μπελαντή  (μέλους Κεντρικής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ)


Εμφάνιση πολιτικοι κρατούμενοι.bmp

ΕΝΤΑΞΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΣΤΟ ΕΣΠΑ



http://www.aftodioikisi.gr/mediafiles/2013/01/antiplimmirika_solines_aftodioikisi.jpg 
Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων σας ενημερώνει, ότι μετά από επικοινωνία του Δημάρχου κ. Κώστα Λογοθέτη με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Πέτρο Τατούλη και σε συνέχεια κατάθεσης του απαραίτητου τεχνικού δελτίου, εντάχθηκε στο  πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2007 -2013, η αναβάθμιση λειτουργίας των δικτύων ύδρευσης του Δήμου, με τίτλο « ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ », συνολικού κόστους 3.914.475,00€.

Η προτεινόμενη πράξη θα προσφέρει βελτιωμένες υπηρεσίες, σε όλες τις περιοχές ευθύνης της ΔΕΥΑ Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων, ενώ από τη λειτουργία του Συστήματος αναμένονται τα παρακάτω:

GISELLE 1 Φεβρουαρίου στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Εμφάνιση ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ-ROYAL BALLET-GISELLE.jpg.jpg

«Η μάγισσα Ταραντούλα- εκπαιδεύεται!» στο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ» Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου

Εμφάνιση ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ-Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΑΡΑΝΤΟΥΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ.jpg


Πρόκειται για μια ακόμη ιστορία από τις περιπέτειες της γκαφατζούς μάγισσας Ταραντούλας!



Η μάγισσα Ταραντούλα μέσα από τις «καταστροφικές» της ιστορίες περνάει στους μικρούς θεατές (και γιατί όχι και στους μεγάλους), μηνύματα όπως η δύναμη της αγάπης, της επιμονής και της θέλησης αλλά επίσης κάνει ξεκάθαρο το πόσο σημαντικό είναι να μην προσπαθούμε να αλλάξουμε τον εαυτό μας για να μας αποδεχτούν οι άλλοι.

Στην παράσταση «Η μάγισσα Ταραντούλα – εκπαιδεύεται!», γυρνάμε λίγα χρόνια πίσω στην ιστορία μας, όταν η Ταραντούλα ήταν μαθήτρια της κακιάς μάγισσας Ταραντέλας.

Γιατί όμως η Ταραντούλα δεν μπορεί να φέρει εις πέρας τις τρομερές αποστολές που της αναθέτει η δασκάλα της;

Αν πάντως αυτή τη φορά η κακιά Ταραντέλα καταφέρει τα σχέδια της, ένα είναι σίγουρο: Θα καταστραφούν για πάντα τα παραμύθια!

Η παράσταση είναι με τη μορφή μιούζικαλ με τραγούδια και χορό, ενώ τα παιδιά παίζουν ενεργό ρόλο καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου!

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 2,5 έως και 8 ετών.
ΗΜΕΡΑ & ΩΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ :
Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2014 & ώρα 18.00
 ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ:
Γενική είσοδος : 8 ευρώ

Συντελεστές της παράστασης:

Κείμενο: Τζένη Κοσμίδου
Σκηνοθεσία: Αγγελική Γκαλμπένη
Πρωτότυπη μουσική: Χρήστος Στρατηγόπουλος
Σκηνογράφος: Αίας Μακρής
Ηθοποιοί: Ελεάννα Φινοκαλλιώτη, Αγγελική Γκαλμπένη, Μία Καλιντζόγλου, Βαγγέλης Δουκουτσέλης/ Τζαννής Σπανός