Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Συνελήφθησαν είκοσι έξι άτομα, σε Βραχάτι , Ξυλόκαστρο, Λουτράκι και Κόρινθο σε ευρεία αστυνομική επιχείρηση από την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (5.12.2013), ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Βραχατίου, του Ξυλοκάστρου, του Λουτρακίου και της Κορίνθου Κορινθίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας, σύμφωνα με το γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε διακόσια εβδομήντα οκτώ (278) άτομα, εκ των οποίων εκατόν εβδομήντα έξι (176) ήταν ημεδαποί και εκατόν δύο (102) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν οκτώ (108) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά σαράντα (40) άτομα, από τα οποία είκοσι επτά (27) ήταν ημεδαποί και δεκατρία (13) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν είκοσι έξι (26) άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

Ένας (1) ημεδαπός, για παράνομη κατοχή όπλου
Πέντε (5) ημεδαποί, για ναρκωτικά.
Δύο (2) αλλοδαποί, για ναρκωτικά.
Μία (1) ημεδαπή, για απόπειρα κλοπής.
Δύο (2) ημεδαποί και τρεις (3) αλλοδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ένας (1) ημεδαπός, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.
Έξι (6) ημεδαποί, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
Ένας (1) ημεδαπός, για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράβαση της Νομοθεσίας περί Όπλων.
Τέσσερις (4) αλλοδαποί, γιατί διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Επίσης, κατά την επιχείρηση βεβαιώθηκαν συνολικά σαράντα πέντε (45) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, μία (1) παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού και έξι (6) για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

Ένα (1) πιστόλι κρότου.
Ποσότητα κάνναβης, βάρους -17,7- γραμμαρίων.
Τρία (3) φορτηγά οχήματα, τα οποία είχαν κλαπεί κατά το χρονικό διάστημα από 1.12.2013 έως 4.12.2013, από οικία στο Ζευγολατιό Κορινθίας και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Οι επιχειρηματίες Γρηγόρης Κακολύρης και Δημήτρης Ζερβός, στο Δ.Σ. της "Μπάρτσα" (video)

Πραγματοποιήθηκε τελικά συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο «Κόρινθος», καθώς εδώ και λίγες ημέρες δύο νέα άτομα, συμμετέχουν ενεργά στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας της Κορίνθου....
Οι επιχειρηματίες Γρηγόρης Κακολύρης και Δημήτρης Ζερβός, αποφάσισαν να βοηθήσουν την «Μπάρτσα» να βρεθεί εκεί που της αξίζει. Οι δύο άνθρωποι θα προσφέρουν και οικονομική στήριξη και μαζί με τον πρόεδρο Μάριο Σταματάκη και τα υπόλοιπα μέλη, με υπομονή και επιμονή, ευελπιστούν η ομάδα να πραγματοποιήσει μια ακόμα καλύτερη πορεία.


www.apopsi24.gr

Στις 15 Δεκεμβρίου η κηδεία του Μαντέλα

Posters And Banners of Nelson Mandela Around Cape Town
Ο Νέλσον Μαντέλα, ο οποίος απεβίωσε χθες βράδυ σε ηλικία 95 ετών, θα κηδευτεί την 15η Δεκεμβρίου στο χωριό του, το Κούνου, στην επαρχία του Ανατολικού Ακρωτηρίου στο νότιο τμήμα της Νότιας Αφρικής, όπως ανακοίνωσε προ ολίγου ο αρχηγός του νοτιοαφρικανικού κράτους Τζέικομπ Ζούμα.
Στη διάρκεια της εβδομάδας εθνικού πένθους που έχει κηρυχθεί, πρόκειται να πραγματοποιηθεί τη 10η Δεκεμβρίου μια επιμνημόσυνη δέση σε ανοικτό χώρο, στο στάδιο Soccer City στο Σοβέτο του Γιοχάνεσμπουργκ —όπου είχε γίνει ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου του 2010—, προσέθεσε ο πρόεδρος Ζούμα.
Η σορός του Μαντέλα πρόκειται εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο Union Buildings, την έδρα της προεδρίας στην Πρετόρια, από την 11η ως την 13η Δεκεμβρίου.

H Ελλάδα γλίτωσε τα χειρότερα, μπορούσε και καλύτερα...Με Κολομβία, Ακτή Ελεφαντοστού και Ιαπωνία στο Μουντιάλ.

gre
Τους αντιπάλους της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 (12 Ιουνίου – 13 Ιουλίου 2014) έμαθε η Ελλάδα, στην κλήρωση που έγινε  στην πόλη Μπάχια της Βραζιλίας..
 Η Ελλάδα απέφυγε μεγαθήριο τύπου Βραζιλία, Αργεντινή, Γερμανία ή Ισπανία αλλά η κλήρωση θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη…
Η Εθνική μας κληρώθηκε στον 3ο όμιλο και θα αντιμετωπίσει στην κορυφαία διοργάνωση, την Κολομβία, την Ακτή Ελεφαντοστού και την Ιαπωνία.

Ταράζει... τα νερά και πάλι ο Στουρνάρας

stournarasnew
Πολλές αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσει η συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Στουρνάρας στην εφημερίδα Liberation.
Ο υπουργός Οικονομικών έκανε λόγο για φορολογικές αδικίες και ανέφερε χαρακτηριστικά τον μειωμένο ΦΠΑ που εφαρμόζεται στα νησιά.  Λίγο αργότερα πάντως το ΥΠΟΙΚ εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας ότι δεν είναι στο σχεδιασμό του υπουργείου η αύξηση του ΦΠΑ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗ

Η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό του κόμματος, τη διαγραφή από τους καταλόγους και τα μητρώα της Νέας Δημοκρατίας του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής, κ. Νίκου Κιουτσούκη, καθώς με τις πράξεις, την αντιδεοντολογική και αντικομματική συμπεριφορά του, έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος.

Εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ το Μουσικό Σχολείο Άργους ,η παράκαμψη του Δάρα και η αντικατάσταση του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης από την πηγή Σαβαλά για κοινότητες των Δήμων Γορτυνίας και Μεγαλόπολης

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjYx611ttOP6UcUwVBpOe5-QoWhP-JQ6smPP0wtJtYkyKv_ExVcgM8DwEU_CuudBY6R3KstgOrjrPoFh8BxbY-x7c646gAB-1B1wSE2d-UDGG02a4tg1H-QOiGsN_fzKiaVX0k2AmmZXXm_/s1600/ppel_map_aftodioikisi.jpg 
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ύστερα από τη θετική αξιολόγηση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής της Περιφέρειας Πελοποννήσου υπέγραψε την απόφαση ένταξης για χρηματοδότηση των ακόλουθων έργων στο ΔΕΠΙΝ – Πελοποννήσου 2007 – 2013 

 
Ειδικότερα:

Ημερίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Τρίπολης, του Υπουργείου Εσωτερικών και της Κοινωνίας της Πληροφορίας«Ενημέρωση των παραγωγικών φορέων για τις δυνατότητες χρηματοδότησης έργων από την Κοινωνία της Πληροφορίας- ΕΣΠΑ»

http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/imagecache/node_image660/euros660_6.jpg
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Τρίπολης

σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών και την Κοινωνία της Πληροφορίας (ΚτΠ)

σας καλούν σε ΗΜΕΡΙΔΑ, την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

και ώρα 12:00 το μεσημέρι

στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό  Κέντρο Τρίπολης-  Αίθουσα «Δημάρχου Παναγιώτη Αλεξόπουλου», με θέμα:



«Ενημέρωση των παραγωγικών φορέων για τις δυνατότητες χρηματοδότησης έργων από την Κοινωνία της Πληροφορίας- ΕΣΠΑ»



Θα παρίσταται ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος και ο Πρόεδρος της ΚτΠ κ. Αντώνιος Ιωάννίδης.



                                O Περιφερειάρχης



                              Πέτρος Τατούλης

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

Σφοδρό μένος απέναντι στις πολύπαθες πολύτεκνες οικογένειες επέδειξε για μία ακόμα φορά η μνημονιακή γαλαζοπράσινη συγκυβέρνηση, μετά την απόφαση αποκλεισμού τους από το δικαίωμα στη διανομή «παρεμβατικών προϊόντων» από την Ε.Ε. και την αλλαγή στα εισοδηματικά τους κριτήρια που από 12.000 ευρώ έγιναν 7.200 ευρώ.

Αυτό καταγγέλλει με νέα Ερώτησή του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιο Τσαυτάρη ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Σύμφωνα με επιστολή του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων προς τον Υπουργό, που παραδόθηκε στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Τέρενς Κουίκ από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Νικόλαο Τσιόγια, «Από τις 1.000 περίπου οικογένειες που υπέβαλαν δικαιολογητικά, μετά από έλεγχο και διασταυρώσεις που έγιναν ,τελικοί δικαιούχοι θα είναι ΜΟΝΟ 682!! ».

«Δεν σας έφθανε που κατεβάσατε το εισοδηματικό όριο των δικαιούχων από τις 12.000€ στις 7.200€ αλλά προχωρήσατε λαμβάνοντας υπόψη σας ΟΧΙ τα πραγματικά εισοδήματα αλλά τα τεκμαρτά», υπογραμμίζει ο κ. Τσιόγιας και προσθέτει:

«ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ λέγεται αν λαμβάνετε υπόψη το εισόδημα που προήλθε από τη χορήγηση του πολυτεκνικού επιδόματος ή από την ισόβια τιμητική σύνταξη στην πολύτεκνη μητέρα μέχρι 31/12/2013».

«Ποια τα μέλη που συναπαρτίζουν την Επιτροπή η οποία αποφάσισε την έγκριση ή απόρριψη των 318 αιτημάτων του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων; Ποιο το σκεπτικό απόρριψης των 318 αιτημάτων των πολύτεκνων οικογενειών; Σκοπεύετε να επαναφέρετε το εισοδηματικό κριτήριο των 12.000 ευρώ αντί των 7.200 ευρώ και σε ποιες ενέργειες θα προβείτε ώστε να λαμβάνονται υπόψη τα πραγματικά εισοδήματα και όχι τα τεκμαρτά» ερωτά τον αρμόδιο Υπουργό ο Τέρενς Κουίκ και ζητά τη λήψη άμεσων μέτρων προκειμένου να μην αποκλεισθεί ΟΥΤΕ ΜΙΑ πολύτεκνη ή τρίτεκνη οικογένεια από το δικαίωμα στη διανομή προϊόντων διαβίωσης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΣΔΟΕ: Βρέθηκε κόρη πρώην προέδρου ποδοσφαιρικής ομάδας με 1 εκατομμύριο ευρώ! - Αγρότης στην περιοχή της Σπάρτης, προσαύξησε την περιουσία του κατά 12.558.000 ευρώ - Επιχείρηση εμπορίας αγροτικών προϊόντων εξέδωσε εικονικά φορολογικά στοιχεία ύψους 3.660.000 ευρώ και επίσης αγροτική επιχείρηση έλαβε εικονικά φορολογικά στοιχεία ύψους 830.000 ευρώ, όπως διαπίστωσε το ΣΔΟΕ Π.Δ. Πελοποννήσου σε ελέγχους επιδοτήσεων.

sdoe1
Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο των ελέγχων και ερευνών για την πάταξη του Οικονομικού Εγκλήματος, διαπίστωσε και απέστειλε τις σχετικές εκθέσεις ελέγχου στον αρμόδιο Οικονομικό Εισαγγελέα, στις αρμόδιες ΔΟΥ και στα Τελωνεία, με σημαντικές περιπτώσεις φοροδιαφυγής και αδήλωτων εισοδημάτων.

Ενδεικτικά παρατίθενται μερικές από τις πλέον χαρακτηριστικές περιπτώσεις:

ΠΑΣΟΚ: Να αποσύρει το ΙΚΑ την εγκύκλιό του

venizelos-pasok
Το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του ζητά από το ΙΚΑ να αποσύρει την εγκύκλιό του, η οποία σύμφωνα με την Χαριλάου Τρικούπη δημιουργεί πολλά προβλήματα στους εργαζόμενους με διαδοχική ασφάλιση.
«Η εγκύκλιος του ΙΚΑ για τις προϋποθέσεις θεμελίωσης και κατοχύρωσης συνταξιοδοτικού δικαιώματος, αντίκειται ευθέως και υπερβαίνει την υπάρχουσα νομοθεσία, και επιπλέον δημιουργεί σοβαρότατα προβλήματα στους εργαζόμενους με διαδοχική ασφάλιση.
Καλούμε το Υπουργείο Εργασίας να αποσύρει την κατευθυντήρια οδηγία του και να εκδώσει άμεσα νέα για τη σωστή εφαρμογή του νόμου σε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία και το ΙΚΑ να αποσύρει άμεσα την εγκύκλιό του».

υστερογραφα

Σαμαράς: Οι Έλληνες θα τιμούμε για πάντα την μνήμη του Μαντέλα

samaras1000
Ο Πρωθυπουργός  Αντώνης Σαμαράς, για την απώλεια του πρώην Προέδρου της Νοτίου Αφρικής Nelson Mandela, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αποχαιρετούμε, σήμερα, μαζί με ολόκληρη την παγκόσμια κοινότητα, τον ήρωα που έγραψε μοναδικές σελίδες στη νεότερη Ιστορίας της.
Το σύμβολο των αγώνων για ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ισότητα και ελευθερία, σε έναν καλύτερο και πιο δίκαιο κόσμο.
Το πρότυπο της ταπεινότητας, της ανιδιοτέλειας και της ανθρωπιάς.
Τον ιδεολόγο αγωνιστή ενάντια στη βία, το απαρτχάιντ και σε κάθε μορφής ρατσισμό.
Οι Έλληνες θα τιμούμε για πάντα τη μνήμη του.
Εκφράζω στην οικογένειά του και το λαό της Νοτίου Αφρικής τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου».

Εμπόδια από την Κομισιόν στην πώληση της ΔΕΣΦΑ!

DESFA
Nέα εμπόδια θέτει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην ολοκλήρωση της πώλησης του ΔΕΣΦΑ στην αζέρικη Socar, ζητώντας ως προαπαιτούμενο την υπογραφή διακυβερνητικής συμφωνίας μεταξύ Ε.Ε. και Αζερμπαϊτζάν (!),όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Ημερησία.
Πρόκειται για εξέλιξη που προκαλεί έντονο προβληματισμό τόσο στην ελληνική όσο και στην αζέρικη πλευρά, καθώς, πέραν όλων των άλλων, μεταθέτει για άγνωστο χρόνο την ολοκλήρωση της πώλησης του ΔΕΣΦΑ και την είσπραξη των 400 εκατ. ευρώ για το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων.
Σε συνάντηση που είχαν χθες στις Βρυξέλλες οι εκπρόσωποι του μετόχων, ΤΑΙΠΕΔ και ΕΛΠΕ , της Socar και της ΡΑΕ με τους επικεφαλής της DG Energy (Γενικής Διεύθυνσης Ενέργειας της Κομισιόν) ζητήθηκε πέραν όλων των άλλων διαδικασιών και η διακυβερνητική συμφωνία Ε.Ε.- Αζερμπαϊτζάν, η οποία θα πρέπει να εγκριθεί τόσο από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όσο και από τη Βουλή του Αζερμπαϊτζάν. Η συμφωνία θα δεσμεύει το Αζερμπαϊτζάν ότι σέβεται και δέχεται να εφαρμόσει το «τρίτο ενεργειακό πακέτο» της Ε.Ε., δηλαδή την οδηγία (και νόμο του ελληνικού κράτους από το 2011) για τον πλήρη διαχωρισμό της διανομής από την παραγωγή ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου.
Πρόκειται για την πρώτη φορά που ζητείται τέτοιου τύπου συμφωνία προκειμένου να ολοκληρωθεί η εξαγορά εταιρείας, όμως τα στελέχη της DG Energy υποστήριξαν ότι η διαδικασία είναι επιβεβλημένη στο πλαίσιο του ειδικού όρου που περιλαμβάνει το τρίτο ενεργειακό πακέτο για τις περιπτώσεις εξαγοράς ενεργειακών υποδομών από εταιρείες τρίτων χωρών.

υστερογραφα

Παράταση του 13% στην εστίαση αποφασίζει η κυβέρνηση

fpaestiasi
Στην παράταση ισχύος του χαμηλού συντελεστή ΦΠΑ 13% στην εστίαση ακόμα και χωρίς την προηγούμενη έγκριση της τρόικας είναι αποφασισμένη να προχωρήσει η κυβέρνηση εντός των επόμενων ημερών, σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», εάν έως τότε δεν έχει βρεθεί συμβιβασμός με τους εκπροσώπους των δανειστών.
Η κυβέρνηση προσανατολίζεται στο να περιλάβει σχετική διάταξη στο νομοσχέδιο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, το υπουργείο Οικονομικών έχει ήδη αποστείλει στην τρόικα αξιολόγηση του μέτρου, από την οποία ουσιαστικά προκύπτει ότι η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση δεν οδήγησε σε μείωση των εσόδων κατά 140 εκατομμύρια ευρώ, σε αντίθεση με τις εκτιμήσεις της τριμερούς.

Σε όλη την Ευρώπη, εχει κάνει αίσθηση η απόφαση της κυβέρνησης της Ισλανδίας να διαγράψει τα χρέη των νοικοκυριών από στεγαστικά δάνεια, σε ποσό μεγαλύτερο των 24.000 ευρώ για κάθε σπίτι.
a3b15-iceland (1)
Το κόστος του σχεδίου αποτιμάται άνω των 900 εκατ. ευρώκαι θα διαρκέσει τέσσερα χρόνια.
Σε όλα τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ ήταν από τις πρώτες ειδήσεις, πλήν φυσικά των ελληνικών. Εμείς στο arouraios.gr φυσικά το βάζουμε, αλλά θα το διαβάσουν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες. Με τη βοήθεια σας όμως θα το διαβάσουν εκατομμύρια, οπότε παρακαλούμε διαδώστε το.
Στην αρχή της συνέντευξης ερωτάται ο Πρόεδρος της Ισλανδίας, τι έφταιξε για την κρίση.
Ο ίδιος απάντησε ότι μας είχε σερβιριστεί η θεωρία ότι όσο πιο απορρυθμισμένη και ελεύθερη η αγορά, όσο πιο πολύ ιδιωτικοποιείς, όλοι θα ευημερούν και όλοι θα είναι ευτυχισμένοι.
Αυτό όμως ήταν μια ιδεολογιά που μας το παρουσίαζαν ως οικονομική επιστήμη.
Βέβαια, συνέχισε ο Ισλανδός Πρόεδρος, όταν κατέρρευσαν οι τράπεζες, καταλάβαμε ότι αυτή η φόρμουλα ήταν δηλητηριώδης και επικίνδυνη.

Η Ισλανδία έχει ξεκινήσει ένα τεράστιο πρόγραμμα ελάφρυνσης χρέους για τα νοικοκυριά.
Οι επικριτές λένε ότι το πρόγραμμα, αξίας περίπου ενός δισεκατομμυρίου ευρώ, θα μπορούσε να βλάψει την πιστοληπτική της ικανότητα, ακόμα και να τρομάξει τους ξένους επενδυτές.
Αλλά ο πρωθυπουργός της Ισλανδίας πιστεύει ότι ο κίνδυνος αξίζει.
«Τα άμεσα ωφέλη θα φτάσουν σε σχέδον 80% των ισλανδικών νοικοκυριών, αλλά τα έμμεσα οφέλη που θα φτάσουν στον καθένα. Θα αυξηθεί η οικονομική ανάπτυξη και η αγοραστική δύναμη», δήλωσε ο David Sigmundur Gunnlaugsson
Η Ισλανδία ανακάμπτει με αργούς ρυθμούς από την βαθύτερη οικονομική κρίση της Ιστορίας της, αλλά πολλά νοικοκυριά επιβαρύνθηκαν με υποθήκες που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να αποπληρώσουν, συμπιέζοντας τις καταναλωτικές δαπάνες και την οικονομική ανάπτυξη.
Η κυβέρνηση σχεδιάζει να παράσχει στους ιδιοκτήτες ακινήτων σχεδόν μισό δισεκατομμύριο ευρώ σε άμεσες απομειώσεις του χρέους των στεγαστικών δανείων και να δώσει σχεδόν άλλο τόσο σε φορολογικές απαλλαγές για διάστημα τριών ετών.
Η συμφωνία αυτή ισούται με το 9% της Ισλανδικής οικονομίας που αποτιμάται σε δέκα δισεκατομμύρια ευρώ.

arouraios.gr

Η ζωή με και χωρίς καταχρήσεις σε ένα συγκλονιστικό βίντεο


Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε κάνει και κάνουμε καταχρήσεις, χωρίς να σκεφτόμαστε τα τελευταία χρόνια της ζωής μας.
Το συγκεκριμένο διαφημιστικό spot δείχνει με συγκλονιστικό τρόπο πώς θα είναι τα τελευταία δέκα χρόνια ενός ανθρώπου, αν είχε επιλέξει τον υγιεινό τρόπο ζωής και πώς αν είχε προτιμήσει μια ζωή με καταχρήσεις.

arouraios.gr

Όταν το χειροκρότημα έχει αξία...(φωτορεπορτάζ και βίντεο από την) 7η Παναττική Αθλητική Διοργάνωση Α.με.Α

Ήταν μια μεγαλειώδης γιορτή και ήταν όλοι εκεί…. Από το πρωί της Τρίτης -και παρά τις έντονες καιρικές συνθήκες- ήταν όλοι συνεπείς στο ραντεβού τους. Από τις 9:00 στις πύλες του κλειστού μπάσκετ του Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου»  Α.με.Α από όλη την Αττική έφθαναν με τους συνοδούς τους προκειμένου να αγωνιστούν στο πλαίσιο της 7ης Παναττικής Αθλητικής Διοργάνωσης Α.με.Α

Η εκδήλωση άρχισε με τον χαιρετισμό που απηύθνε η Πρόεδρος της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο  "Έδρας" Μαρία Κεράσογλου, η οποία καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους αθλητές , συνοδούς  και κοινό, ενώ ζήτησε από τον δήμαρχο της πόλης του Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη να σημάνει την έναρξη της εκδήλωσης χαιρετίζοντας πρώτα τον κόσμο που βρισκόταν στις κερκίδες του κλειστού γηπέδου μπάσκετ.
Ο δήμαρχος του Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης χαιρέτησε την εκδήλωση

Όπως κάθε χρόνο έτσι και τη φετινή χρονιά τιμήθηκαν αθλητές οι οποίοι έχουν διαπρέψει με τα ελληνικά χρώματα στο εξωτερικό με τις επιτυχίες τους, αλλά η Έδρα τους σέβεται και για το ήθος που φέρουν.
Συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι:
Περισσότερα στο  pinakio.blogspot.gr

Η κατά Τσίπρα προφητεία των ευρωεκλογών: Θα κερδίσουν ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χ.Α!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
«Πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές με μεγάλη διαφορά και φοβάμαι ότι και η Χρυσή Αυγή θα αυξήσει τα ποσοστά της»:
Η (ανατριχιαστική) δήλωση ανήκει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, έγινε στο πλαίσιο συνέντευξής του στην ηλεκτρονική έκδοση των Financial Times, την περασμένη Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου, ημέρα που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδωσε, όπως πληροφορηθήκαμε, στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης Financial Times, Reuters και BBC.
Και ερωτώ: Αν ο κ. Τσίπρας ήθελε να προαναγγείλει στους Βρετανούς πως το κόμμα του θα κερδίσει τις ευρωεκλογές – κάτι το εντελώς θεμιτό, αν και προαναγγέλλει πως θα χρησιμοποιήσει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών για να αμφισβητήσει την Δεδηλωμένη, ενώ είναι γνωστό τι συμβαίνει στις ευρωεκλογές – ποιο λόγο είχε να προαναγγείλει την άνοδο της Χρυσής Αυγής, έστω και… φοβούμενος;
Αυτό το τελευταίο δεν μου φαίνεται και πολύ θεμιτό.

«ΜΥΘΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»

Πλατεία Κλαυθμώνος: Περιφέρεια Πελοποννήσου, φορείς και πολίτες με στόχο την Ανάπτυξη   

Έκθεση Παραδοσιακών Προϊόντων, Τουρισμού και Πολιτισμού
 Εμφάνιση IMG_7072 (1).JPG

Το μήνυμα της «Μυθικής Πελοποννήσου» πλημμύρισε την πλατεία Κλαυθμώνος, όπου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια, την Πέμπτη το απόγευμα, της ομώνυμης έκθεσης που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου και τα 7 επιμελητήρια της Πελοποννήσου. Τα εγκαίνια, πραγματοποιήθηκαν από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, ο οποίος τόνισε ότι «μέσα σε τρία χρόνια η Περιφέρεια Πελοποννήσου κατέστη η 2η Περιφέρεια σε εξαγωγές, από τις τελευταίες θέσεις στις οποίες βρισκόταν. Με τον τρόπο αυτό δείχνουμε έμπρακτα ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές μπορούμε να τα καταφέρουμε» Παρόντες ήταν ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Πάνος Λειβαδάς, ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων κ. Μενέλαος Δασκαλάκης, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου κ. Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Ιωάννης Σμυρνιώτης, ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Ιωάννης Γιαννόπουλος, η αντιδήμαρχος Αθηναίων κυρία Εύα Κοντοσταθάκου, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος άλλων συμμετεχόντων.

Κόντρες κορυφής Παννεμεατικός - ΑΟ Λουτρακίου & Ολυμπιακός Λουτρακίου - Αστέρας Δερβενίου

Με δύο μεγάλα ντερμπι κορυφής , σε Νεμέα και Λουτράκι συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας Κορινθίας, αυριο Σάββατο στις 3 το απόγευμα, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής.
 Στη Νεμέα ο πρωτοπόρος Παννεμεατικός αναμετράται με τον δεύτερο στην βαθμολογία Α.Ο Λουτρακίου. Με νίκη του ο Παννεμεατικός θά έχει κάνει ένα βήμα πρός τον τίτλο , καθως θα ξεφυγει από τους "ορανιε" κατά 8 βαθμούς.
Στο "Θώδειο" του Λουτρακίου θα γινει το 2ο ντερμπι της ημέρας αναμεσα στον Ολυμπιακό Λουτρακίου και τον Αστερα Δερβενίου. Μέ ήττα ο Αστέρας θα χάσει την όποια αμυδρή ελπιδα έχει γιά τίτλο και άνοδο.
Ενδριαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση των Αγίων Θεοδώρων με την Θύελλα Πετρίου καθώς και ο αγώνας του Κύψελου με τον Ηρακλη Ξυλοκαστρου. Στο Ξυλόκαστρο ο Πανκαμαριακός φιλοξενεί τον Πανσολυγειακό, ενώ το Σπαθοβούνι , στ Σολομό, υποδέχεται την Ελλάδα Βέλου.
Στο Κιάτο διεξάγεται το τοπικό ντέρμπι μεταξύ του Πέλοπα και της Αναγέννησης. Τέλος ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου κέρδίζει στα "χαριά" τον εκτός εδρας αγώνα με τον Σαρωνικό Γαλατακίου που έχει αποχωρήσει του πρωταθλήματος.

11η αγωνιστική

ΚΥΨΕΛΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ-ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ 
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ 0 - 3 α. α.
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ-ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ 
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ-ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ

N/ικησαν σε εξ΄ αναβολέίς αγώνες Αετός Κρυονερίου και Αρης Βοχαϊκού

Ο Άρης Βοχαϊκού 3-1 τον Φωκά
Σε εξ' αναβολής αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας στο Κρυονέρι, ο τοπικός Αετός επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού Άσσου.
Οι "κιτρινόμαυροι" πήραν το σημαντικό τρίποντο, καθώς έφτασαν τους 10 βαθμούς και βρέθηκαν στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας μάλιστα και ένα ματς λιγότερο.


 Tη νίκη με 3-1 πανηγύρισε ο Άρης Βοχαϊκού κόντρα στον Φωκά Αρχαίων Κλεωνών, σε εξ' αναβολής αναμέτρησης της 9ης αγωνιστικής της B2 κατηγορίας , στο γήπεδο του Βραχατίου.
Με καλή εμφάνιση οι "κιτρινόμαυροι" υποχρέωσαν στην πρώτη φετινή ήττα τον Φωκά, που έμεινε στην 3η θέση και στους 20 βαθμούς, έναν λιγότερο από την Δάφνη Πουλίτσας. Στην κορυφή του 2ου ομίλου βρίσκονται πάντα τα Ταρσινά (με 23 βαθμούς), που την Κυριακή (8/12) υποδέχονται τον Φωκά στην Πουλίτσα.

Παγκόσμια συγκίνηση για τον Μαντέλα

Nelson-Mandela-
Ο Νέλσον Μαντέλα, ο πρώτος μαύρος πρόεδρος της Νότιας Αφρικής, ήρωας του αγώνα εναντίον του Απαρτχάιντ, απεβίωσε, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της χώρας Τζέικομπ Ζούμα πριν από λίγο, λέγοντας «έφυγε ήσυχα».

Ο “Μαντίμπα” πέθανε γαλήνια στο σπίτι του στο Γιοχάνεσμπουργκ, περιστοιχισμένος από τα μέλη της οικογένειάς του.

Απολύσεις: Η ΚΥΑ με την οποία μπαίνουν στο στόχαστρο οι ΟΤΑ και τα νομικά τους πρόσωπα

Την ΚΥΑ των υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Οικονομικών, με την οποία η κυβέρνηση βάζει στη διαδικασία της αξιολόγηση τις περιφέρειες, τους δήμους και τα νομικά τους πρόσωπα δημοσιεύει η aftodioikisi.gr.
Πρόκειται για την ΚΥΑ: ΔΟΑ/Φ.20/31331/26-11-2013 με την οποία τροποποιείται η  ΔΟΑ/Φ.20/931/11-1-2012 για τον «ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΚΑΤ΄ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 35, ΠΑΡ.4 ΤΟΥ Ν.4024/2011.»
Με τη νέα ΚΥΑ που δημοσιεύθηκε στις 26 Νοεμβρίου 2013 στους φορείς που τίθενται σε διαδικασία αξιολόγησης των οργανικών μονάδων και του προσωπικού τους προστίθενται:
1)     Οι ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού, καθώς και τα νομικά πρόσωπα εποπτείας αυτών
2)     Οι ΔΕΚΟ και τα Ν.Π.Ι.Δ. που απασχολούν ακόμη και κάτω από 30 εργαζομένους.
KYA 2013
KYA 2012

ΙΚΑ: Αλλαγές για όσους άλλαξαν ασφαλιστικό φορέα από το 2011 και μετά

ika
Σημαντικές αλλαγές επέρχονται στη διαδοχική ασφάλιση, με εγκύκλιο του ΙΚΑ, ερμηνευτική του ασφαλιστικού νόμου 3863/2010, που αλλάζει τα δεδομένα για συνταξιοδότηση με χαμηλά όρια ηλικίας κυρίως τις γυναίκες μητέρες ανηλίκων, ελεύθερους επαγγελματίες που ασφαλίστηκαν από τον ΟΑΕΕ στο ΙΚΑ και όσους κατά τα τελευταία χρόνια δεν έχουν εργασία.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο, οι ασφαλισμένοι, κατοχυρώνουν δικαίωμα σύνταξης από το ΙΚΑ, κατά τον χρόνο που συμπληρώνουν:

Νικήτας: Μην κοιμάται ήσυχη η κυβέρνηση

nikitas2
Ο Νικήτας Κακλαμάνης στην ομιλία του στη Βουλή ξεκαθάρισε ότι θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό, αλλά τόνισε με νόημα ότι θα επιτηρεί την εκτέλεσή του από το οικονομικό επιτελείο.
“Θα ψηφίσω τον προϋπολογισμό πρώτον γιατί θεωρείται ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση και δεύτερον γιατί και μόνο το ότι καταθέσατε έναν προυπολογισμό χωρίς να πάρετε την άδεια των δανειστών και των χαρτογιακάδων εκπροσώπων τους που έρχονται στην Ελλάδα το θεωρώ ως την πρώτη και ουσιαστική πράξη αντίστασης απέναντι σε αυτούς” είπε ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων και βουλευτής της ΝΔ και συμπλήρωσε:

Το λογότυπο της Νέας Κεντροδεξιάς

Nuovo-Centro-Destra
Twitter@EmOikonomidis
Προτού αρχίσουν να… μπαίνουν σκέψεις σε μυαλά δεκτικά σε σενάρια, να ξεκαθαρίσουμε ότι οι εξελίξεις αφορούν τη γειτονική Ιταλία και όχι την ταπεινή Ελλάδα.
Η Νέα Κεντροδεξιά, δηλαδή το πολιτικό μόρφωμα που δημιουργήθηκε από την αποσχιστική τάση στο εσωτερικό της άλλοτε κραταιάς υπό τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι παράταξης, παρουσίασε απόψε το λογότυπό της. Χωρίς να έχει κάτι το… ιδιαίτερα ενδιαφέρον, όπως εξάλλου ελάχιστο ενδιαφέρον εμφανίζει και στις αμιγώς πολιτικές και ιδεολογικές παραμέτρους της, η παράταξη που ιδρύθηκε όταν ο Αντζελίνο Αλφάνο, με ορολογία παπανδρεϊκής περιόδου ο… κηπουρός του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αποφάσισε να μην ακολουθήσει τον μέντορά του στο Forza Italia, αλλά να συμπράξει στη δημιουργία ενός καινούριου σχηματισμού, πρώτη στόχευση του οποίου είναι η παραμονή στην εξουσία, υπό την Κεντροαριστερά και τον σημερινό πρωθυπουργό της Ιταλίας Ενρίκο Λέττα.
Οι πρώτες δημοσκοπήσεις έδωσαν στη Νέα Κεντροδεξιά ποσοστά πέριξ του 7%-8%, πάνω δηλαδή από το κόμμα των Κεντρώων που είχε ιδρύσει ο Μάριο Μόντι, ενώ οι πλέον πρόσφατες του δίνουν κάτω από 5%, με κάποιες να φτάνουν τη συρρίκνωση της αποδοχής της νέας παράταξης στο 2,5%-3%. Καληνύχτα και… καλή τύχη δηλαδή.
ysterografa.gr

Μαυραγάνης: Εξετάζεται η παράταση στην απόσυρση των αυτοκινήτων

mavraganis
«Εξετάζεται εκ νέου το θέμα της παράτασης του μέτρου της απόσυρσης αυτοκινήτων» απαντά εγγράφως ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Μενέλαου Βλάχβεη για την ανάγκη νομοθετικής ρύθμισης που θα προβλέπει τη συνέχιση του μέτρου της απόσυρσης και για το 2014 (σ.σ. η εφαρμογή του μέτρου της απόσυρσης έχει παραταθεί έως 31.12.2013).

Το έγγραφο του κ. Μαυραγάνη διαβιβάζεται στη Βουλή την ίδια ώρα που δημοσιεύματα φέρουν το υπουργείο Οικονομικών αποφασισμένο να περιλάβει ρύθμιση στο νομοσχέδιο για τη φορολογία στα ακίνητα με την οποία θα παρατείνονται τα κίνητρα απόσυρσης οχημάτων προκειμένου το μέτρο αυτό να υποστηρίξει την αγορά αυτοκινήτων που έχει πληγεί από την κρίση.

Ο κ. Μαυραγάνης επισημαίνει στο έγγραφό του, ότι «η εφαρμογή του μέτρου της απόσυρσης αποσκοπεί στη μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης των καινούργιων επιβατικών αυτοκινήτων μέχρι και 2000 κ.ε. και φορτηγών, που απευθύνονται κυρίως σε χαμηλές και μεσαίες εισοδηματικές τάξεις και παράλληλα στην τόνωση της αγοράς του αυτοκινήτου η οποία έχει πληγεί από τη γενικότερη οικονομική κρίση που διέπει τη χώρα μας».

Ο βουλευτής της ΝΔ που είχε καταθέσει την ερώτηση στον υπουργό Οικονομικών, έχει επισημάνει, ότι η παράταση του μέτρου της απόσυρσης θα έχει πολλαπλά οφέλη τόσο για το κράτος όσο και για τους επαγγελματίες ενώ δεν θα επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό”

υστερογραφα.

Κινηματογραφικές Προβολές στο Κέντρο Νέων Κορινθίας! Πρόγραμμα Δεκεμβρίου 2013

H ομάδα ΣΙΝΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ και το ΑΘΕΑΤΟ ΘΕΑΤΡΟ 
παρουσιάζουν όπως κάθε Παρασκευή στις 21:45 
την ταινία της εβδομάδας
στο Κέντρο Νέων Κορίνθου 
Κολιάτσου 112
«ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ» (1960)
The Little Shop of Horrors (1960)
Διάρκεια 70’


Το Μικρό Μαγαζάκι του Τρόμου που μας είναι γνωστό και ως Το Κατάστημα των Εγκλημάτων είναι μια από τις πιο διασκεδαστικές στιγμές του σκηνοθέτη Roger Corman αφού ένας φτωχός ανθοπώλης επενδύει το μέλλον του... σε ένα ανθρωποφάγο φυτό! Ο Jack Nicholson είναι απολαυστικός στο μικρό ρόλο του ως μαζοχιστής ασθενής. Η ταινία περιλαμβάνει φιγούρες γκροτέσκ, απίθανες καταστάσεις, χοντροκομμένα κωμικά ευρήματα αλλά και ένα μαύρο χιούμορ – κάπως ξεπερασμένο –. Η ταινία είναι τρανή απόδειξη του ότι μπορείς να κάνεις διασκεδαστικό σινεμά με πολύ λίγα χρήματα αφού γυρίστηκε μέσα σε δύο ημέρες και μόλις με 22.500 δολάρια!
Ο Corman τοποθετεί την θεότρελη ιστορία του στο Skid Row μια κακόφημη γειτονιά του Los Angeles, όπου ο κύριος Mushnik (Mel Welles) διατηρεί ένα μικρό ανθοπωλείο με καταπιεσμένες τάσεις μεγαλομανίας. Η ισχνή οικονομική κατάσταση του ιδιοκτήτη, λόγω της όχι και τόσο επιτυχημένης επιχείρησής του, επιβαρύνεται από τις γκάφες του αδέξιου υπαλλήλου του, Seymour (Jonathan Haze). Εμείς μπαίνουμε στην ιστορία τους την ημέρα που ο Mushnik αποφασίζει να απολύσει τον Seymour και ο μόνος τρόπος για τον δεύτερο να σώσει τη δουλειά του, είναι να εντυπωσιάσει το αφεντικό του παρουσιάζοντας ένα φυτό που ο ίδιος έχει εφεύρει. Έτσι, ο Mushnik θα τον αφήσει να εργάζεται εκεί όσο το αλλόκοτο δημιούργημά του προσελκύει κόσμο και φέρνει κέρδη στο κατάστημα. Όπως όμως σύντομα θα ανακαλύψει ο Seymour, ο μόνος τρόπος για να διατηρηθεί ζωντανό το φυτό του, το οποίο έχει ονομάσει Audrey Junior για χάρη της δεύτερης υπαλλήλου του καταστήματος (η Jackie Joseph στο ρόλο) με την οποία είναι ερωτευμένος, είναι να το ταΐζει με ανθρώπινη σάρκα!


Είσοδος: Ελεύθερη

Πρωτοβουλία για το Κέντρο Νέων Κορινθίας

 Υ.Γ. Θα επιθυμούσαμε να σας ενημερώσουμε ότι κάθε Τετάρτη στις 7μμ πραγματοποιούνται συναντήσεις / συνελεύσεις της Πρωτοβουλίας στο χώρο του Κέντρου Νέων Κορινθίας και στις οποίες είστε ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχετε για να συζητήσουμε και  να συνδιαμορφώσουμε τις μελλοντικές ενέργειες / δράσεις του,επίσης να δείτε και το πρόγραμμα κινηματογραφικών προβολών για όλο τον Δεκέμβριο!

 Εμφάνιση Δεκέμβριος 2013 - Κέντρο Νέων Κορινθίας.png