Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Αντίδράσεις με την πώληση του 902


902Σοβαρό θέμα δεοντολογίας θέτει η πώληση από το ΚΚΕ του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού στην κυπριακή εταιρεία A-Orizon Media LTD τόνισε  ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
«Συνεχίζουμε να μην γνωρίζουμε το τίμημα της συναλλαγής, το ποιοι κρύβονται πίσω από την κυπριακή εταιρεία και τι θα συμβεί με τα δικαιώματα των εργαζομένων», επισήμανε ο κ. Παπαδημούλης και συμπλήρωσε:
“Υπάρχει ένα σοβαρό θέμα δεοντολογίας, πώς το ΚΚΕ που μάχεται κατά των ιδιωτικοποιήσεων και υπέρ των εργαζομένων προχωρά σε μια πώληση ‘fast track’ όπως αυτή του 902″.

 Στο μεταξύ μια ιδιότυπη “βεντέτα” βρίσκεται σε εξέλιξη ανάμεσα στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη και το ΚΚΕ, με αφορμή την πώληση του 902.
Σήμερα, τα “Νέα” παίρνουν τη σκυτάλη και συνεχίζουν την επιθετική ρητορική κατά του Περισσού, αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε και το παρασκήνιο που προηγήθηκε για την πώληση της συχνότητας του 902 σε εταιρεία κυπριακών συμφερόντων.
“Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε”, είναι ένας από τους χαρακτηριστικούς τίτλους που χρησιμοποιούν τα “Νέα” στα ρεπορτάζ των εσωτερικών σελίδων, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το θέμα της πώλησης αποτελεί και βασικό πρωτοσέλιδο θέμα για την εφημερίδα του Συγκροτήματος Λαμπράκη.