Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013

Οικογενειακή τραγωδία στο Άργος! Πυροβόλησε στο κεφάλι τη 17χρονη κόρη του - Σοβαρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας!


 Συνέβη το μεσημέρι σε κεντρική πλατεία του Άργους
- Η κοπέλα μεταφέρεται τραυματισμένη με δύο σφαίρες στο κεφάλι
- Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο 47χρονος πατέρας αυτοπυροβολήθηκε μετά την πράξη του
- Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο που έγιναν όλαΜε κομμένη την ανάσα περιμένουν να ακούσουν ένα καλό νέο για την υγεία της κοπέλας οι κάτοικοι της περιοχής, που βρέθηκαν μπροστά στο φρικτό περιστατικό, λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 47χρονος πυροβόλησε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία την ανήλικη κόρη του, στην πλατεία Λαϊκής Αγοράς στο κέντρο του Άργους!
 Η 17χρονη έχει μεταφερθεί βαριά τραυματισμένη, με δύο σφαίρες στο κεφάλι, στο νοσοκομείο Άργους και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Σε νοσοκομείο της Αθήνας επίσης, μεταφέρθηκε και ο πατέρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αυτοπυροβολήθηκε μετά την πράξη του.

Σύμφωνα με το argolida-net, πρόκειται για γνωστό επιχειρηματία της περιοχής, ο οποίος το μεσημέρι έτρωγε με την κόρη του σε μαγαζί της περιοχής. Η 17χρονη σηκώθηκε κάποια στιγμή για να πάρει τσιγάρα, ο πατέρας της την ακολούθησε και... έγινε το κακό.

Δείτε τις δηλώσεις του Δημάρχου Μυκηνών στο βίντεο του argolikeseidiseis