Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Η Joanne μας αποκαλύπτει το “Remedy” που ήταν υποψήφιο για τη Eurovision 2022! / “Τα Νούμερα” της ΕΡΤ 1 πάνε… Eurovision! [VIDEO]

 

Η Joanne ή κατά κόσμον Ιωάννα Γεωργακοπούλου, αποτέλεσε την πρόταση της MINOS EMI για το διαγωνισμό της Eurovision 2022. Με το τραγούδι της “Remedy” δεν κατάφερε τελικά να βρεθεί στην τελική πεντάδα των καλλιτεχνών που ξεχώρισε η επιτροπή της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της χώρας μας στον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Δείτε το εδώ: ogaegreece.com
 
 

Ένα επεισόδιο γεμάτο Eurovision θα μας χαρίσουν “Τα Νούμερα” του Φοίβου Δεληβοριά αυτή την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου στις 22:00 μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ 1.

Ο επίσημος διαγωνιζόμενος της Ελλάδας στη Eurovision, ο τραγουδιστής Κώστας Σαφέτης εγκαταλείπει για προσωπικούς λόγους τη συμμετοχή του, αφήνοντας τη χώρα χωρίς τραγούδι την τελευταία στιγμή. Το δύσκολο έργο της αναζήτησης νέου υποψηφίου αναλαμβάνει ποιος άλλος; ο Μενέλαος. Διοργανώνει διαγωνισμό στη «Μάντρα» και φυσικά λαμβάνουν μέρος όλα ή σχεδόν όλα τα «Νούμερα». Με έμπειρη κριτική επιτροπή στην οποία συμμετέχει μεταξύ άλλων η Μπέσσυ Αργυράκη, και με τη συμμετοχή του κοινού, θα επιλεγεί ο καλύτερος; Ποιος θα είναι, άραγε; Την σοφή απάντηση θα τη δώσει η …ζωή, οι αγωνίες του Φοίβου και οι τρυφερές συμβουλές του σπουδαίου Γιώργου Χατζηνάσιου.

Δείτε εδώ:  ogaegreece.com