Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Επίθεση on air Κούγια με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού.

 Σφάχτηκαν Κούγιας Κουσουλός on air: «Άντε νούμερο κάτσε με τις κατίνες» 

Άγριος ήταν ο καυγάς στον αέρα του ραδιοφώνου μεταξύ του δικηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξη Κούγια και του δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες ο  Κούγιας έχει προχωρήσει σε μηνύσεις σε δικηγόρους, δημοσιογράφους κι εκπομπές, με την κατηγορία ότι έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες από την δικογραφία της τραγωδίας με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

Το πρωί της Τετάρτης 11 Ιανουαρίου, ο Αλέξης Κούγιας παρενέβη στην εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού και του επιτέθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς. Ο Πέτρος Κουσουλός αναφερόταν στις τελευταίες εξηγήσεις στην υπόθεση, με τον Αλέξη Κούγια να παρεμβαίνει τηλεφωνικά.

“Φόρα τα πράσινα παπουτσάκια και βάλε κάνα μήλο στο πρόσωπο! Άντε”, είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας. “Άντε νούμερο, κάτσε με τις κατίνες να μιλάς. Νούμερο”, είπε σε έντονο ύφος ο κ. Κούγιας, ενώ στη συνέχεια έκλεισε το τηλέφωνο.

“Ήταν συζήτηση επιπέδου κυρίες και κύριοι με τον κύριο Κούγια. Τον ευχαριστώ πολύ για τους χαρακτηρισμούς, δεν ανταποδίδω γιατί εγώ τον σέβομαι και τον υπολήπτομαι, από εκεί και πέρα αξιολογικές κρίσεις μπορώ να κάνω” απάντησε τότε ο Πέτρος Κουσουλός.