Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Πανηγυρικά στους «8» ο Πανσεραϊκός ( Απόλλων Πόντου - Πανσερραϊκός 0-1) / Τα ζευγάρια των προημιτελικών

Απόλλων Πόντου - Πανσερραϊκός 0-1: Πανηγυρικά στους «8» τα «Λιοντάρια» 

 

Το «καρέ» της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδαος συμπληρώθηκε. Ο Πανσερραϊκός με τέρμα του Κατσαντώνη  στο 37', επικράτησε με το μίνιμουμ σκορ, στο Πολύκαστρο του Απόλλωνα Ποντίων, ντούμπλαρε τις νίκες του (3-0 το πρώτο ματς) και πήρε εμφατική πρόκριση  στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Καλαϊτζίδης): Πίτκας (80’ λ.τρ. Τρίγκατζης), Νασέρ, Αμαραντίδης, Ντιαλόσι, Καλογέρης, Μουμίν, Κωστίκα, Καλαϊτζίδης, Μπελεβώνης (86’ Αραβίδης), Δαλιανόπουλος, Λαμπίρης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης (46’ Ζέρης), Παπάζογλου (67’ Παπάζογλου), Γιανναράκης, Κολομπίνο (68’ Θυμιάνης), Ανάκογλου, Αλί Μπαμπά (78’ Μούργος), Μασκανάκης, Κατσαντώνης, Μπαΐροβιτς (68’ Σαΐντ).

Πλέον η διοργάνωση θα συνεχιστεί με τη διεξαγωγή της προημιτελικής φάσης. Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, ενώ η Λαμία θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Παραλιμνίου

 Ο Ολυμπιακός θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του Άρη για να βρεθεί στα ημιτελικά, ενώ η ΑΕΚ θα αγωνιστεί κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών:

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Απόλλων Παραλιμνίου - Λαμία

Ολυμπιακός - Άρης

ΑΕΚ - Πανσερραϊκός

Τα πιθανά ζευγάρια στα ημιτελικά:

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός / Απόλλων Παραλιμνίου - Λαμία

Ολυμπιακός - Άρης / ΑΕΚ - Πανσερραϊκός