Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

ΑΕΚ-Kηφισιά 3-0: Στα προημιτελικά, με νέα νίκη, με γκολ από τα «δεύτερα»!

 ΑΕΚ-Kηφισιά 3-0: Στα προημιτελικά, με νέα νίκη, με γκολ από τα «δεύτερα»!  

Δεν πα να παρέταξε την ΑΕΚ χωρίς κανέναν από τους βασικούς στο Κυριακάτικο αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο πρόσφατα ανανεώσας το συμβόλαιο του Ματίας Αλμέιδα;

Η «Ένωση» ξανανίκησε την Κηφισιά και στη ρεβάνς της φάσης των «16» του Κυπέλλου και πέρασε πανηγυρικά στα προημιτελικά.  Μετά το 2-0 στη Ριζούπολη, ήρθε το 3-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια με τα γκολ στο ...διαδικαστικού χαρακτήρα επαναληπτικό να έρχονται από παίκτες που έπιασαν από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Αργεντινός τεχνικός.

O Moυστακόπουλος με αριστερή βολίδα από τα 25 μέτρα (27') πέτυχε το παρθενικό του τέρμα στα «κιτρινόμαυρα» (στην 3η του συμμετοχή με την πρώτη ομάδα), ο Pαντόνια με προβολή από σέντρα του Ρότα (48') έκανε το 2-0 με το παρθενικό του επαγγελματικό τέρμα και στο 82' ο Μαχαίρα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα) Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Ραντόνια (λ.τρ. 63’ Πινέδα), Μουστακόπουλος (79’ Koσίδης), Φερνάντες, Τσούμπερ (65’ Μαχαίρας), Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Φαν Βέερτ

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Αγριμάκης, Βαφέας, Μπαρμπόσα, Ποζατζίδης, Παπασάββας (55’ Πέϊος), Γκίνη, Προβιδάκης (80’ Παναγιώτου), Να, Ταλάλ (55’ Κουιρουκίδης), Τετέϊ (70’ Πρίτσας) Καλλέργης (70’ Παυλάκης).