Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Άρης - Λεβαδειακός 1-0: Με δύο νίκες στους «8»

Άρης - Λεβαδειακός 1-0: Με δύο νίκες στους «8» (highlights) 

Εύκολη και δίκαιη πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Άρης με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, τον οποίο νίκησε ξανά, αυτή τη φορά στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με 1-0. Οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι σχεδόν σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει κι άλλες φορές.

Πέρα από το πέναλτι-γκολ του Μαντσίνι, οι «κίτρινοι» είχαν και δυο δοκάρια (αμφότερα στο β' ημίχρονο) με τους Μανού Γκαρθία στο 50' και Καμάτσο στο 74'. Ο δε Λεβαδειακός, με εξαίρεση μια καλή στιγμή στο ξεκίνημα του ματς με τον Τσιριγώτη κι άλλη μία στο 77' με τον Τζημόπουλο, ήταν ακίνδυνος. Πλέον ο Άρης ετοιμάζεται για τον επόμενο αντίπαλό του στα προημιτελικά του δεύτερου τη τάξει θεσμού, ο οποίος θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Ολυμπιακός. Η δε ομάδα της Βοιωτίας επικεντρώνεται πλέον αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, που ήταν εξαρχής και ο βασικός της στόχος.

ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα - Οντουμπάτζο (46' Εμπακατά) Πίρσμαν Μπράμπετς Φαμπιάνο - Ετέμπο (85' Μαζικού) Μπρ. Νταμπό (46' Ντουκουρέ) - Καμάτσο (78' Καμαρά) Ματέο Γκαρσία Μανού Γκαρθία - Μαντσίνι (70' Ιτούρμπε)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς - Κωνσταντινίδης (56' Βρακάς) Μπάχανακ Μεχία (77' Αμπ. Νταμπό) Τζημόπουλος Παναγιώτου - Νίκας (46' Συμελίδης) Τσάπρας - Τορό Μουτίνιο (46' Λούα Λούα) - Τσιριγώτης (46' Δούμτσιος)