Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Άγιος Νικόλαος - Απόλλων Παραλιμνίου 1-2: Ιστορική πρόκριση στην παράταση

Άγιος Νικόλαος - Απόλλων Παραλιμνίου 1-2: Ιστορική πρόκριση στην παράταση  

Ιστορική ημέρα για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Η ομάδα από τις Σέρρες λύγισε 2-1 στην παράταση (1-1 κ.δ.) τον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη και σε συνδυασμό με το 3-3 του πρώτου αγώνα, πήρε το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκεί θα αντιμετωπίσει τη Λαμία και θα ψάξει μια ακόμα πρόκριση!

Όσον αφορά την έκβαση του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν μόλις στο 2ο λεπτό να ανοίξουν το σκορ με τον Γεωργιάδη. Οι Κρητικοί απάντησαν και στο 30' κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα με τον Μηνά.

 Στο δεύτερο 45λεπτο οι δύο ομάδες πάλεψαν για το γκολ που θα τους χάριζε την πρόκριση ωστόσο οδηγήθηκαν στον έξτρα χρόνο. Εκεί ο Γεωργίαδης «χτύπησε» ξανά και με γκολ στο 109' διαμόρφωσε το τελικό 1-2. 

ΑΟΑΝ (Γιώργος Κούτσης): Γιαγκιόζης, Γωνιωτάκης (69’ Δολαψάκης), Κίτος, Τσανάι, Ζέλιος, Φουκαράκης, Χύσι, Νοκάι (63’ λ.τρ. Πλουσής), Μελισσόπουλος, Μηνάς (105’ Μαρκάκης), Σέχου.

Απόλλων Παραλιμνίου (Νίκος Καραμπετάκης): Φ. Κουτζαβασίλης, Ι. Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Τσομαχασβίλι, Ελέζι (117’ Γάκης), Καρυοφύλλης (77’ Πέτρου), Κιουτσεκτσίδης (102’ Παπαδόπουλος), Τζαμπέγια (113’ Κωνσταντινίδης), Τζελίδης, Γεωργιάδης (113’ Καρατλίδης), Γκέκας.