Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών στην Παναχαϊκή

  Ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών στην Παναχαϊκή

Ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών επιβλήθηκε  στην Παναχαϊκή από το Διαιτητικό Δικαστήριο στην ΕΠΟ για οφειλές στους Άλμπερτ Μπρους και Κώστα Παπαδόπουλο. Η ομάδα της Αχαΐας μπορεί να ξοφλήσει τους ποδοσφαιριστές εντός πέντε ημερών και να μην ενεργοποιηθεί η ποινή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

 «Δέχεται την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Albert Bruce κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 7.286,24 ευρώ και β) του ποσού των 100 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, νομιμοτόκως, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθμ. 373/2021 τελεσίδικης απόφασης της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ.

Δέχεται την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 4.957,37 ευρώ και β) του ποσού των 150 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, νομιμοτόκως, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθμ. 314/2022 τελεσίδικης απόφασης της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ».