Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Η "ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ" έκοψε σε γιορτινό κλίμα την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της!

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

 Την πρώτη της παραδοσιακή Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το απόγευμα της Παρασκευής μέσα σε γιορτινό κλίμα, στις εγκαταστάσεις του γηπέδου "ΚΩΣΤΑ΅ΒΥΖΑΣ' στο Δερβένι η "ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ". 

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και γρασίδιΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που κάθονται

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι μικροί αθλητές το προπονητικό τιμ, διοίκηση και φίλοι της Ακαδημίας . Επίσης παρέστησαν οι πρόεδροι και παράγοντες των τριών ομάδων  της Δημοτικής Ενότητας Ευρωστίνης Το παρών έδωσαν οι πρόεδροι Βλάσης Κουρής του Αστέρα Δερβενίου , Γίωργος Παπαμετζελόπουλος του ΑΟ Λυκοποριάς και Στέφανος Φειδάκης του ΑΟ Πανευρωστινιακού τους οποιους ευχαρίστησε ο πρόεδρος της Ακαδημίας Ανδρέας Καρούζος για την παρουσία τους και την στήριξη τους στην Ακαδημία όπως και τον βετεράνο ποδοσφαιριστή του Αστέρα και ακρογωνιαίο λίθο της Ανδρέα Σιάπικα

Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα, άτομα που στέκονται και γρασίδιΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται

Όπως ανάφερε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων ο κ. Καρούζος στη σύντομη ομιλία του η δημιουργία της Ακαδημίας σκοπό έχει την ανάδειξη ταλέντων ώστε  σε  εύλογο διάστημα να επανδρώσουν τις ομάδες της περιοχής ώστε να εκλείψει , αυτές,  τις αποτελούν "εισαγόμενοι" ποδοσφαιριστές. 

Τέλος ο πρόεδρος της Ακαδημίας Ευρωστίνης ευχήθηκε  ότι το 2023 να είναι μια πολύ καλή χρονιά για όλους  τους αθλητές και φίλους της Ακαδημίας ,να έχουν μια υπέροχη χρονιά, με υγεία, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία  ,  γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις!!!