Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

KΥΠΡΟΣ: Στη Σουηδία ο Andrew Lambrou για την ηχογράφηση της συμμετοχής του για τη Eurovision 2023!

 https://ogaegreece.com/wp-content/uploads/2022/10/Andrew-Lambrou-Cyprus-Eurovision-2023-2.jpg

Και ενώ πολλές χώρες ακόμη δεν έχουν καταλήξει στο Format που θα ακολουθήσουν για το 2023, η Κύπρος με τον Andrew Lambrou βρίσκονται στο στάδιο της ηχογράφησης της συμμετοχής. Κάνοντας ένα ταξίδι το οποίο διήρκεσε σχεδόν μία μέρα, ο Andrew βρέθηκε στη Στοκχόλμη της Σουηδίας.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε στο ogaegreece.comη συμμετοχή της Κύπρου για το

2023 έχει επιλεγεί και αύριο θα ξεκινήσει η ηχογράφηση της με τη μoναδική φωνή του Andrew. To τραγούδι ολοκληρώθηκε συνθετικά πάνω στον Andrew και η συνθετική ομάδα είχε υπόψιν τον ίδιο όταν το πρότειναν. Επίσης, πρόκειται για μία σύνθεση η οποία πραγματοποιήθηκε ειδικά για τη συμμετοχή. Αν και το τραγούδι είναι ολοκληρωμένο, δε θα λείψουν και οι πειραματισμοί έτσι ώστε να “δέσει” άψογα πάνω στη φωνή του Andrew.

Μετά την ολοκλήρωση της ηχογράφησης, ο Andrew θα ταξιδέψει στην Αθήνα, για να συναντηθεί με τους ανθρώπους της Panic Records η οποία θα βρίσκεται δίπλα του σε αυτό το ταξίδι μαζί με τη City pop Records από την Αυστραλία. Κατά τη διαμονή του στην Αθήνα ο Andrew θα βρεθεί και με μέλη του Δ.Σ. από τον OGAE GREECE, ενώ εν συνεχεία θα ταξιδέψει και στην Κύπρο όπου και θα δώσει συνεντεύξεις και θα εμφανιστεί στα ΜΜΕ του νησιού.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ: ogaegreece.com