Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών Υγείας δημιούργησε ο δήμος Κορινθίων / Κάρτα Υγείας για τους μαθητές και τις μαθήτριες των δημοτικών σχολείων του δήμου .

 

Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών Υγείας, δημιούργησε ο δήμος Κορινθίων και τα εγκαίνια θα γίνουν την Τρίτη 29 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα.

Ο δήμος Κορινθίων, σχεδιάζει και την δημιουργία υπηρεσίας που έχει να κάνει με τη νοσηλεία κατ’ οίκον.

Το ΚΕΠ Υγείας στεγάζεται το κτίριο του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής. Πρόκειται για μία δομή, που αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο

σε θέματα που αφορούν την ενημέρωση, την πρόληψη, τους προσυμπτωματικούς ελέγχους, τις παραπομπές για εξετάσεις, την διασύνδεση με την Πρωτοβάθμια Υγεία. 

Επίσης Κάρτα υγείας σ’ όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, του δήμου Κορινθίων, προωθεί η Σχολική Επιτροπή το δήμου.

Η παροχή αυτή, είναι δωρεάν για όλους τους μαθητές του δήμου Κορινθίων, που είναι στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Οι γονείς θα λάβουν από τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, έντυπο εταιρείας και θα δηλώσουν συμμετοχή, εάν το επιθυμούν.

Ακολούθως, θα παραλάβουν μία βεβαίωση απ’ την εταιρεία που δημιουργεί και διαχειρίζεται υπηρεσίες υγείας, για λογαριασμό ασφαλιστικών εταιρειών και μεγάλων οργανισμών.

Το πακέτο, περιλαμβάνει ετήσιο αιματολογικό έλεγχο, ετήσιο οδοντιατρικό έλεγχο και αποζημίωση εξόδων, έως 100 ευρώ ανά περιστατικό, σε περίπτωση ατυχήματος.