Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Κύπελλο Κορινθίας : Προκρίθηκαν στην Γ΄ φάση οι Ηρακλής Λεχαίου, Τενεάτης Αθικίων, Πέλοπας Κιάτου και Ηρακλής Ξυλοκάστρου

https://stisentra.gr/wp-content/uploads/2019/10/assiral-681x453.jpg

Με την διεξαγωγή των 4 πρώτων νοκ άουτ  ξεκίνησε χθες (Τετάρτη 16/11/22) η Β΄ φάση του Κυπέλλου Κορινθίας η οποία ολοκληρώνεται  την επόμενη Τετάρτη (23/11/22) με την διεξαγωγή των υπολοίπων παιγνιδιών. 

Στους χθεσινούς αγώνες ο Ηρακλής Λεχαίου με το μίνιμουμ σκορ νίκησε την Ελλάδα Βέλου και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, όπως ο Τενεάτης Αθικίων που απέκλεισε με 5 - 1 την Κόρινθος ΄06. Με μεγάλα σκορ στην Γ΄ φάση του Κυπέλλου πέρασαν σε εκτός έδρας αγώνες  ο Πέλοπας Κιάτου ( 3 - 1 στην Κλένια επί του τοπικού ΠΑΣ) και ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου ( 5 - 2 στο Σοφικό επί του Πανσολυγειακού). 

Η Β΄ φάση ολοκληρώνεται την επόμενη Τετάρτη ( 23/11/2022 - 14:30) με τους αγώνες

Ατρόμητος Χιλιομοδίου - Ισθμιακός

Θύελλα Κ. Διμηνιού - Σαρωνικός Γαλατακίου

ΑΟ Μαψού - Παννεμεατικός

ΑΟ Σπαθοβουνίου - Άγιοι Θεόδωροι

Προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου ο Ηρακλής Λεχαίου , ο Τενεάτης Αθικίων, ο Πέλοπας Κιάτου και ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου. Επίσης χωρίς αγώνα στην Γ΄ φάση του Κυπέλλου Κορινθίας έχουν προκριθεί οι ομάδες: ΠΑΣ Κόρινθος, Πανκαμαριακός, Ολυμπιακός Άσσου, Θύελλά Πετρίου, Αστέρας Δερβενίου, ΑΟ Ζευγολατιού και ΑΟ Λουτράκι.