Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΘΩΔΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ

Το τμήμα στίβου του Α.Ο. Ποσειδώνα Λουτρακίου με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι,  από σήμερα 17 Νοεμβρίου, ημέρα με ιδιαίτερο συμβολισμό για την νεολαία και την Πατρίδα, επιστρέφει στο «σπίτι» του το Θώδειο στάδιο Λουτρακίου. 

 Συγχαρητήρια στην Δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα στο Δήμαρχο κ. Γεώργιο Γκιώνη, γιατί με τις ενέργειές τους ενέταξαν το έργο της ανακαίνισης του Θωδείου σταδίου,  τόσο του αγωνιστικού χώρου όσο και του ελαστικού τάπητα (ταρτάν) στο πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ.  Το έργο πλέον παραδίδεται στους δημότες και τους συλλόγους (και μάλιστα με νέες περιμετρικές σχάρες) ώστε να αθλούνται με ασφάλεια σε ένα σύγχρονό στάδιο.  Ιδιαίτερες ευχαριστίες επίσης στους αντιδημάρχους κ.κ. Σακελλαρίου Τάσο, Παπαθανασίου Σάκη, Πέρρα Σωτήρη και Ράτη Σπύρο. 

Το αγωνιστικό μας πρόγραμμα από την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου επανέρχεται στην κανονική  του μορφή  ως εξής:  καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 15:00 – 17:00 η αγωνιστική και προαγωνιστική ομάδα,  επίσης από 17:00 – 18:00 οι ακαδημίες.  Η προετοιμασία σχολών και του τμήματος ενηλίκων  18:00 – 19:00 Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή.    

Επίσης στο νέο μας στάδιο θα υποδεχθούμε το 2023,  τα 38α Θώδεια και περιμένουμε πλέον πολλές και μεγάλες συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.  

Τέλος να ενημερώσουμε ότι για άλλη μία χρονιά το τμήμα στίβου του Α.Ο. Ποσειδώνα Λουτρακίου είναι πρωταθλητής Περιφέρειας Πελοποννήσου.   

Βούλα Παχατουρίδου

Έφορος στίβου Α.Ο. Ποσειδώνα Λουτρακίου

Ειδική Γραμματέας Σ.Ε.Γ.Α.Σ.