Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου: Η αποκάλυψη του Νόιερ προκάλεσε σοκ - Έκανε 3 επεμβάσεις για καρκίνο του δέρματος

 Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου: Η αποκάλυψη του Νόιερ προκάλεσε σοκ  Έκανε 3 επεμβάσεις για καρκίνο του δέρματος 

Σε μία αποκάλυψη που έχει σοκα΄ρει όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη προχώρησε ο τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου, Μάνουελ Νόιερ. Όπως ο ίδιος ανακοίνωσε είχε καρκίνο του δέρματος στο πρόσωπό του και για τη θεραπεία του έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τρεις φορές. 

Το αποκάλυψε με μια ανάρτηση στο Instagram την Τετάρτη (2/11), σημειώνοντας παράλληλα ότι χρησιμοποιεί πλέον αντηλιακή κρέμα: «Δεδομένου ότι προπονούμαστε και παίζουμε

συνεχώς έξω και μας αρέσει να περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μας στη φύση, είναι απαραίτητο να ξεκινήσουμε με σύγχρονα αντηλιακά φίλτρα και με αντηλιακό παράγοντα 50+».

Όπως αναφέρει η Bild, οι εικασίες για πιθανή ασθένεια ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2021, όταν ο 36χρονος είχε τοποθετήσει γύψο στο πρόσωπό του ενόψει της σύγκρουσης της Μπάγερν Μονάχου στο Champions League με την Μπαρτσελόνα. Ο Νόιερ εξακολουθεί να έχει την ουλή του προσώπου σήμερα.

Ο Γερμανός ξεκίνησε τα πρώτα εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος της σεζόν στη Μπάγερν Μονάχου προτού υποστεί τραυματισμό στον ώμο, που τον κράτησε εκτός δράσης από τις αρχές Οκτωβρίου.

Ο Νόιερ παλεύει για να ξαναφτιάξει τη φυσική του κατάσταση πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο αυτού του μήνα, αν και πιστεύεται ότι ο καρκίνος του δέρματος δεν θα επηρεάσει τη διαθεσιμότητά του για τη Γερμανία ενόψει της επιλογής της ομάδας του Hansi Flick.

Πηγή: dailymail