Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο καλλιτέχνη

 Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Έχω βιώσει μεταφυσική εμπειρία

Στην αγγλικανική εκκλησία στο κέντρο της Αθήνας είπαν σήμερα (23.08.2022) συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες το τελευταίο «αντίο» στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς. Η κηδεία του τραγουδιστή, που πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής σε ηλικία 73 ετών στο σπίτι του, έγινε στις 11 το πρωί στον Αγγλικανικό Ναό του Αγίου Παύλου. 

 

Μετά την κηδεία, όπως αποκάλυψε η κόρη του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Ιλένια, η σορός του τραγουδιστή θα αποτεφρωθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο στη Ριτσώνα. Η Ιλένια Ουίλιαμς ντυμένη στα λευκά και με μαύρα γυαλιά, μετέφερε, επίσης, την επιθυμία της οικογένειας αντί στεφάνων όσοι θέλουν να καταθέσουν χρήματα για την ενίσχυσης της Κιβωτού του Κόσμου.

 Σε ανάρτηση της στα social media, η κόρη του αγαπημένου μουσικού ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης. «Η οικογένειά μου και εγώ σας ευχαριστούμε πολύ για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης και το ενδιαφέρον σας για την οικογένειά μας», έγραψε -μεταξύ άλλων- η Ιλένια Ουίλιαμς στο Instagram, ενώ έκανε γνωστές και κάποιες λεπτομέρειες γύρω από την κηδεία του αγαπημένου της πατέρα. 

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στον Αγγλικανικό Ναό του Αγίου Παύλου για να πει το τελευταίο αντίο στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς. Μεταξύ των ατόμων ήταν ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Γιώργος Πατούλης, η Μπέσσυ Αργυράκη με τον σύζυγό της, ο Πασχάλης, ο Κώστας Τουρνάς, ο πολύ καλός του φίλος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, πρώην σύντροφος της Ιλένια Ουίλιαμς., ο Σπύρος Μπιμπίλας.