Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Ολυμπιακός: Η πρεμιέρα με τον ΠΑΣ και το «πρέπει» της νίκης

 Ολυμπιακός: Η πρεμιέρα με τον ΠΑΣ και το «πρέπει» της νίκης 

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Super League καθώς υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και «καίγεται» να πάρει τη νίκη.

Η ρεβάνς με τον Απόλλωνα Λεμεσού μπορεί να περιμένει για λίγο. Για όσους το έχουν ξεχάσει το πρωτάθλημα ξεκινάει και ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του. Αυτή την

περίοδο μπορεί να κινείται στον αστερισμό των προκριματικών και των όσων του έχουν συμβεί σε αυτά, αλλά αρχίζει η Super League και στον Ρέντη δεν θέλουν να αφήσουν περιθώρια στους αντιπάλους τους να ελπίζουν.

Οι «ερυθρόλευκοι» την Κυριακή (22:00) υποδέχονται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα ματς που δεν θα είναι εύκολο. Και δεν θα είναι γι' αρκετούς λόγους. Πρώτα απ' όλα ο ΠΑΣ παραδοσιακά δυσκολεύει τον Ολυμπιακό και θυμάστε πως πέρσι σε ένα πολύ κρίσιμο ματς χρειάστηκε η γκολάρα του Ρόνι Λόπες για να μην πάρει άλλη τροπή το πρωτάθλημα.

Επίσης ο Ολυμπιακός είναι «πληγωμένος» από τους τραυματισμούς και προέρχεται από ένα εκτός έδρας παιχνίδι άρα θα παίξει έχοντας επί της ουσίας μία προπόνηση στα πόδια του. Από την άλλη ψυχολογικά η ομάδα είναι πιεσμένη. Μπορεί η εμφάνιση στην Κύπρο και κυρίως η εικόνα του Χουάνγκ να έφεραν έναν αέρα αισιοδοξίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πίεση.

Ο Ολυμπιακός θέλει πάση θυσία μία νίκη. Και αυτή τη στιγμή, στη φάση που είναι, δεν την θέλει μόνο για τους τρεις βαθμούς. Θέλει μία νίκη κυρίως για να αλλάξει τη ψυχολογία του και να πάρει τα πάνω του. Μία νίκησε θα μπορέσει να δώσει άλλη αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και ενόψει της πρεμιέρας.

Όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών δύσκολα θα δούμε κάποιον από αυτούς στην πρεμιέρα με τον ΠΑΣ.