Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Βόλος – Αστέρας Τρίπολης 3-3: Φοβερή πρεμιέρα στη Super League 1 με 6 γκολ και ισοπαλία στο 98′

 Βόλος-Αστέρας Τρίπολης 3-3: Ο Μπαράλες έδωσε τον βαθμό στο 90+8 (highlights) 

Σε ένα συγκλονιστικό πρώτο παιχνίδι στη Super League 1 της σεζόν 2022-23, ο Βόλος έμεινε στην ισοπαλία με σκορ 3-3 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, με τους Αρκάδες να ισοφαρίζουν στο 98ο λεπτό της αναμέτρησης.

Καλύτερη πρεμιέρα δεν θα μπορούσαν να κάνουν Βόλος και Αστέρας Τρίπολης. Οι δύο ομάδες παρουσίασαν ωραίο θέαμα στο πρώτο φετινό παιχνίδι του πρωταθλήματος με τους Αρκάδες να παίρνουν την ισοπαλία, 3-3, στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Βόλος μπήκε πολύ καλύτερα στο παιχνίδι και έδειχνε διάθεση να κυκλοφορήσει τη μπάλα και να αναζητήσει διαδρόμους στην άμυνα του Αστέρα Τρίπολης. Παρόλα αυτά η ομάδα της Αρκαδίας γρήγορα βρήκε τα πατήματα της και στο18' είχε δοκάρι με τον Ριέρα. Τελικά οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ 27' με τον Μπενίτο να περνάει τη μπάλα πάνω από το σώμα του Κλέιμαν, αφού υποδέχτηκε ωραία την πάσα του Μπερτόλιο. Δίκαια ο Αστέρας προηγήθηκε, αφού μέχρι εκείνο το σημείο ήταν καλύτερος. Στο 33', ωστόσο ο Φαν Βέερτ μετά από σέντρα του Άλχο έκανε το 1-1 με κεφαλιά και από εκείνο το σημείο και μετά η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο γήπεδο και έδειχναν πολύ πιο επικίνδυνοι. Στα τελευταία λεπτά το ματς χάλασε με τον ρέφερι να βγάζει αρκετές κίτρινες κάρτες. 

Στην επανάληψη οι Βολιώτες μπήκαν στο γήπεδο αφιονισμένοι και ήταν ανώτεροι από τους αντιπάλους τους. Στο 56' ο Πάολο Φερνάντες με ένα υπέροχο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου για το 2-1 και στο 65' ήταν η σειρά του Ντέλετιτς να σκοράρει μετά από μία πολύ προσωπική ενέργεια που συνδυάστηκε άψογα με τον Πάολο Φερνάντες. Ο Βόλος ήταν πολύ καλύτερος, αλλά ο Αστέρας έβγαλε αντίδραση και στο 68' ο Τιλίκα με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Άλβαρες. Ο Αστέρας προσπάθησε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης το πάλεψε μέχρι το τέλος και δικαιώθηκε στο 90+8 με τον Μπαράλες να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και να διαμορφώνει το τελικό 3-3.

Βόλος: Κλέιμαν – Άλχο (82′ Ταχάτος), Σιελής, Εσκοβάλ, Λούνα – Ματίγια (57′ Ουεντράογκο), Τσοκάνης – Φερνάντες (88′ Τσέλιος), Ντέλετιτς (82′ Ουές), Φερνάντεζ – Φαν Βέερτ

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος – Καρμόνα, Καστάνο, Ατιένζα, Αλβάρες – Μπερτόλιο, Στάνκο, Μουνάφο (71′ Σονί), Γκαρντάβσκι (61′ Σίτο, 79′ Γκαρσία)- Μπενίτο (61′ Μπαράλες), Ριέρα (46′ Τιλίκα)