Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Super League 1: Το μεταγραφικό παζάρι των ομάδων - Ποιοι ήρθαν και ποιοι έφυγαν

 Super League 1: Το μεταγραφικό παζάρι των ομάδων  Ποιοι ήρθαν και ποιοι έφυγαν  

Μπορεί η ελπίδα να πεθαίνει τελευταία για τους λάτρεις των μεταγραφών, αλλά ακόμη μεταγραφή αεροδρομίου δεν είχαμε στη Super League 1 και ο χρόνος πλέον πιέζει τους πάντες. Μετακινήσεις έγιναν πολλές, σε όλες τις ομάδες.

Πολύ δραστήριος ήταν φέτος ο Ολυμπιακός, με τον αποκλεισμό από τη Χάιφα να χτυπά το καμπανάκι για ενίσχυση στα άκρα της άμυνας και στη μεσαία γραμμή.

Πιο επιλεκτικός ο Παναθηναϊκός, επένδυσε στους Σλοβένους περιμένοντας τη… βόμβα Μπερνάρντ, ενώ Aρης και ΠΑΟΚ πήραν παίκτες σε όλες τις θέσεις και θα έχουν πολλά νέα ονόματα στην ενδεκάδα τους.

Από τους μεγάλους πιο συντηρητικά κινήθηκε η ΑΕΚ, με προσεκτικές, λιγοστές αλλά και πολύ ποιοτικές κινήσεις για να ενισχύσει άμυνα και κέντρο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες ομάδες, η έκπληξη της περσινής περιόδου, ΠΑΣ Γιάννινα, έχασε σχεδόν όλα τα βασικά του στελέχη και χτίζει από την αρχή με νέο προπονητή, ενώ ο ΟΦΗ δεν ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, γεγονός που έχει προκαλέσει γκρίνια στο Ηράκλειο.

Ο Ατρόμητος έχασε τον σκόρερ του, Κουλούρη, αλλά έκανε ποιοτικές προσθήκες, ενώ τον καλύτερό του παίκτη έχασε και ο Ιωνικός, τον Αοσμάν, για να τον πάρει πίσω λίγες εβδομάδες μετά!

Στο ίδιο μοτίβο και φέτος η Λαμία, πήρε παίκτες με εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ ο Παναιτωλικός ψήφισε ελληνικά.