Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Ατρόμητος-ΟΦΗ 3-1: Ανατροπή με «σόου ασίστ» Κλωναρίδη!

 Ατρόμητος-ΟΦΗ 3-1: Ανατροπή με «σόου ασίστ» Κλωναρίδη! 

Ο φετινός Ατρόμητος έδειξε από την αρχή ότι θα είναι φέτος μια διαφορετική ομάδα από την περσινή. Με πρωταγωνιστή τον Βίκτωρα Κλωναρίδη που μοίραζε τις ασίστ για πλάκα, η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε με 3-1 του ΟΦΗ. Παρόλο που οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, ο Ατρόμητος ανέτρεψε το σκορ έως το ημίχρονο, έχασε πέναλτι στην επανάληψη και τελικά βρήκε και τρίτο γκολ. Όλα με σφραγίδα Κλωναρίδη που ήταν μακράν ο κορυφαίος του αγώνα.

Ο ΟΦΗ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και ήταν πιο απειλητικός, δίχως τη μεγάλη φάση. Οι ομάδες προσπάθησαν να προσαρμοστούν και στο κακό τερέν και στις υψηλές θερμοκρασίες, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στο προβάδισμα στο 34', με τον Νέιρα να πλασάρει ωραία αξιοποιώντας τη συνεργασία του με τον Τοράλ. Ο Ατρόμητος βρήκε αμέσως τις απαντήσεις με πρωταγωνιστή τον Κλωναρίδη που δημιούργησε και τα δύο γκολ. Στο 39' για την κεφαλιά του Τζαβίδα και στις καθυστερήσεις για τον Μουνίθ που απλά είχε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, ανατρέποντας την κατάσταση πριν από το τέλος του πρώτου μέρους.

Ο Ατρόμητος είχε την ψυχολογία και έχασε ευκαιρία με τον Κλωναρίδη στο 46', ενώ στο 47' ο Ντίκο δεν αξιοποίησε τη σέντρα του Μπουζούκη. Μεγάλη ευκαιρία για να ξεφύγει στο σκορ είχε ο Ατρόμητος στο 51' όταν ο Γιοχού ανέτρεψε τον Τζαβίδα και ο Διαμαντόπουλος υπέδειξε την παράβαση και μετά τον έλεγχο. Ο Μουνίθ εκτέλεσε το πέναλτι στη γωνία που έπεσε ο Στέφενς με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι. Ο Νιόπλιας άλλαξε όλη την άμυνά του με αλλαγές προσώπων και σχηματισμών, ο Λάρσον απείλησε στο 58', αλλά ο Κλωναρίδης συνέχισε το σόου με τις ασίστ και στο 73' πάλι από δεξιά ξέφυγε και έστελιε συστημένη στον Κιάρτανσον που από κοντά έκανε το 3-1. Ο ΟΦΗ προσπάθησε να μειώσει, έχοντας ένα άστοχο σουτ του Νέιρα στο 88' κι ένα του Θεοδοσουλάκη στις καθυστερήσεις που «έβγαλε» ο Γιαννιώτης, αλλά όλα είχαν κριθεί.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κυβρακίδης, Σουάρεθ, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Γκονζάλεθ, Κούεν, Κλωναρίδης (78' Ροτάριου), Ρομπάιγ (79' Τζοβάρας), Τζαβίδας (58' Κιάρτανσον), Μουνίθ (66' Έρλινγκμαρκ)

ΟΦΗ: (Νίκος Νιόπλιας): Στέφενς, Λάρσον, Γιοχού (57' Βούρος), Γιαννούλης, Μπαλογιάννης (70' Θοράρινσον), Μεγιάδο (70' Στάικος), Ντιουσέ, Μπουζούκης (56' Μαρινάκης), Τοράλ, Νέιρα, Ντίκο (81' Θεοδοσουλάκης)