Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 22χρονος διανομέας από τη Ζαχάρω.

  

Υπέκυψε στα τραύματά του ο νεαρός διανομέας που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στη Ζαχάρω στις 20 Ιουνίου, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία, στο άκουσμα της τραγικής είδησης του θανάτου του 22χρονου Γιάννη Καραχρήστου έπειτα από 21 μέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο Αττικόν στην Αθήνα.

Ο άτυχος νεαρός που δούλευε ως διανομέας (delivery) σε κατάστημα

εστίασης, είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι σε τροχαίο δυστύχημα στις 20 Ιουνίου στο κέντρο της πόλης, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με αγροτικό αυτοκίνητο, με συνέπεια να πέσει με σφοδρότητα στο πεζοδρόμιο και να χτυπήσει στο κεφάλι.

Αμέσως διερχόμενοι που είδαν το συμβάν έσπευσαν να καλέσουν ασθενοφόρο, το οποίο διακόμισε τον τραυματισμένο νεαρό διανομέα στο Κ.Υ. Ζαχάρως. Ακολούθως, διακομίσθηκε εκ νέου στο Γ.Ν. Ηλείας όπου και διασωληνώθηκε. Από τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη εντοπίστηκε κάταγμα στον αυχένα και στο κρανίο, ενώ εντοπίστηκαν και δυο μικρά αιματώματα. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του ωστόσο, κρίθηκε αναγκαίο να διακομισθεί τελικά, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν».