Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για τον οδικό άξονα Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα

  

Ευρεία σύσκεψη αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τον οδικό άξονα Πύργος – Καλό Νερό -Τσακώνα.

Μια ημέρα μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Μεσσηνία, με το αίτημα για τον συγκεκριμένο δρόμο να τίθεται από βουλευτές και αυτοδιοικητικούς, αποφασίστηκε η σύσκεψη αυτή να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόσκληση για να συμμετέχουν στη συνάντηση θα λάβουν, ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Υποδομών & Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, ο υφυπουργός Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, οι υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος, ο Γ.Γ. του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου Υποδομών.

Παρόντες θα είναι επίσης και οι Βουλευτές Ηλείας και Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, Κώστας Τζαβάρας, Ανδρέας Νικολακόπουλος, Γιάννης Λαμπρόπουλος, Μίλτος Χρυσομάλλης Περικλής Μαντάς, καθώς και οι περιφερειάρχες, Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης.