Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Καιρός αύριο: Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

 Καιρός 

Ραγδαία μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα της Παρασκευής (7/1/2022) αφήνοντας πίσω του το ανοιξιάτικο σκηνικό

Μάλιστα, όπως αναφέρει η πρόγνωση του καιρού του Meteo, αναφέρει πως η κακοκαιρία θα επηρεάσει τη χώρα τουλάχιστον για μια εβδομάδα ενώ συνδέεται με διαδοχικά βαρομετρικά συστήματα που θα επηρεάσουν τον καιρό της χώρας.

Για αύριο Παρασκευή


Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά, τα νότια, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στο Ιόνιο και το βορειοανατολικό Αιγαίο. Τα φαινόμενα από το απόγευμα στα δυτικά θα ενταθούν. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ, γρήγορα στα βορειοανατολικά θα στραφούν σε βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και στα βόρεια θα φτάσει τους 14 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 16 και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 17 βαθμούς Κελσίου.