Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Σήμερα η ανακοίνωση του εκπροσώπου της Ελλάδας στη Eurovision 2022!

 https://ogaegreece.com/wp-content/uploads/2021/12/ERT-Eurovision-2022.jpg

 Έφτασε η ώρα να μάθουμε τον εκπρόσωπο της Ελλάδας στη Eurovision 2022! Η ειδική επιτροπή της ΕΡΤ με επικεφαλής τον Δημήτρη Παπαδημητρίου έχει αποφασίσει και σήμερα στις 16.00 θα μάθουμε ποιον από τους 5 υποψήφιους καλλιτέχνες επέλεξε για το Τορίνο! 

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.ogaegreece.com, η

ανακοίνωση του εκπροσώπου μας θα πραγματοποιηθεί μέσα από την εκπομπή της ΕΡΤ1 Studio 4, με οικοδεσπότες τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μέσα από το Studio 4 είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα τους πέντε υποψήφιους καλλιτέχνες, οι οποίοι απάντησαν σε ερωτήσεις που τους τέθηκαν.

 

Την ανακοίνωση του εκπροσώπου μας για τον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Τορίνο τον ερχόμενο Μάϊο θα κάνει η Stefania. Η φετινή εκπρόσωπός μας θα δώσει ουσιαστικά το χρίσμα στον επόμενο εκπρόσωπό μας και παράλληλα όλη τη θετική της ενέργεια για ένα καλό αποτέλεσμα στο διαγωνισμό.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, σήμερα θα γίνει γνωστό μόνο ποιος καλλιτέχνης επιλέχθηκε, αλλά το τραγούδι με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στη σκηνή της Eurovision τον προσεχή Μάϊο θα το μάθουμε αργότερα με τη δημοσιοποίηση του επίσημου video clip του.

Την ανακοίνωση του εκπροσώπου μας μπορείτε να τη δείτε ΕΔΩ

Γιάννης  

ogaegreece.com