Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Με Μόρσεϊ και Καρέλη το «διπλό» των «καναρινιών» στο Βόλο

 Βόλος - Παναιτωλικός 1-2: Με Μόρσεϊ και Καρέλη το τρίτο «τρίποντο» των «καναρινιών» (highlights)!

Τρίτωσε το ...καλό για τον Παναιτωλικό αφού στο Πανθεσσαλικό πέτυχε την τρίτη του νίκη στην τρέχουσα Super League με 2-1 επί του Βόλου.

Ήταν το δεύτερο διπλό για τα «καναρίνια» (μετά από εκείνο του Σεπτέμβρη στο Περιστέρι) τα οποία υποχρέωσαν σε νέα ήττα (5η διαδοχική σ' όλες τις

διοργανώσεις, τέταρτη διαδοχική στο πρωτάθλημα - όπου δεν κερδίζει επτά ματς - αλλά και 4η εντός έδρας) την ομάδα της Μαγνησίας, δυσκολεύοντας, έτι περαιτέρω, την κατάσταση για τον (αγχωμένο) τεχνικό της Γκιγιέρμο Αμπασκάλ. 

Η ομάδα του Αναστασίου προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό με το παρθενικό τέρμα του Μόρσεϊ με τα χρώματα της ομάδας του Αγρινίου και παρότι ισοφαρίστηκαν, άμεσα (7') από απίθανη εκτέλεση φάουλ του (καλύτερου του γηπεδούχων) Ρεγκατέν, ανέκτησαν το προβάδισμα στο 33' με κεφαλιά του Καρέλη από σέντρα του Χουχούμη.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα στο να υπερασπιστούν το υπέρ τους αποτέλεσμα και να πάρουν απόστάσεις από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας.

ΒΟΛΟΣ (Γκιγιέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν - Ρομέρο, Ρίνερ (50’ Βοϊτκόφσκι), Γκρίλο, Φεράρι – Σοάρες (77’ Νίνης), Ορόζ (77’ Τσοκάνης), Μπαρτόλο, Ρεγκατέν – Ροσέρο (66’ Τερεζίου), Φαν Βέερτ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου ): Μελίσσας - Αποστολάκης, Αντούνες, Βργκοτς, Χουχούμης, - Τσιγγάρας, Φλόρες, Μπαρμπόσα (64’ Ντουάρτε), Μόρσεϊ, Μεντόσα (75’ Λούι) – Καρέλης (85’ Βέργος).