Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Ξέσπασμα και τεράστια νίκη! Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης 4-1

 Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης 4-1: Ξέσπασμα και τεράστια νίκη!  

Την πιο σπουδαία νίκη της σεζόν (μέχρι την επόμενη) πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου ο Ατρόμητος, συντρίβοντας με σκορ 4-1 τον Απόλλωνα στο δημοτικό στάδιο Περιστερίου. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι καθ' όλη τη διάρκεια του ματς και αν δεν υπήρχε ο συγκινητικός Κότσαρης από πλευράς «Ελαφράς Ταξιαρχίας», το σκορ θα είχε πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις. 

Μεγάλοι πρωταγωνιστές της νίκης του Ατρόμητου οι Σπιριντόνοβιτς, Μουνίθ και Κουλούρης. Αποτέλεσαν ένα τρίπτυχο μόνιμης πηγής γκολ και κινδύνων για την εστία των φιλοξενούμενων.

Στον αντίποδα, ο Απόλλων προσπάθησε για το καλύτερο, είχε κι αυτός κάποιες καλές στιγμές, όμως η αποβολή του Λισγάρα στο (δικό του) πέναλτι του 68' εκμηδένισε τις όποιες ελπίδες της εκ Σμύρνης ιστορικής ομάδας για κάτι θετικό στο παιχνίδι.

Με τη νίκη αυτή ο Ατρόμητος ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της κατάταξης -όπου πλέον βρίσκεται ο Απόλλων- και με την ψυχολογία στα ύψη κοιτάζει με δικαιολογημένη αισιοδοξία τη δύσκολη συνέχεια.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Γιαννιώτης – Στρούγγης Χατζηισαΐας (80’ Παπαδόπουλος) Μαυρομμάτης – Βασιλαντωνόπουλος Σάλομον Χαρίσης (81’ Ντένιτς) Καστεγιάνο – Μουνίθ (80’ Μπεντινέλι) Σπιριντόνοβιτς (86’ Πισάνο) – Κουλούρης (86’ Τζαβίδας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Τζιανλούκα Φέστα): Κότσαρης – Μπαξεβανίδης (46’ Ντεντάκης) Λισγάρας Άλβες Τουτουαρίμα – Σλίβκα Φατιόν Κάστρο Φαν Λα Πάρα – Παμλίδης (46’ Ντάουντα) – Ιωαννίδης (68’ Μαρτίνες).