Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Παναθηναϊκός- ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Έκανε… του κεφαλιού του!

Παναθηναϊκός- ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Έκανε… του κεφαλιού του!  

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο σε ένα παιχνίδι που είχε πολλή ένταση, νεύρα, «μονομαχίες» και τον πέρασε στη βαθμολογία.

Οι «πράσινοι» βρήκαν λύσεις με τις κεφαλιές των Μαουρίσιο και Σάντσες καταφέρνοντας να «ξεκλειδώσουν» την άμυνα των φιλοξενουμένων που δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον Μπρινιόλι. 


Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο, αλλά δεν είχε καταφέρει να φτάσει με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Λοντίγκιν.

Ο διαιτητής Τζήλος χαρίστηκε στον Σάλιακα, ο οποίος έπρεπε να είχε πάρει δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 24’, αλλά πέραν τούτου οι Ηπειρώτες είχαν καταφέρει να «απενεργοποιήσουν» τα ατού του Γιοβάνοβιτς κλείνοντας τους χώρους στα άκρα.

Μάλιστα στο 43’ έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Σάλιακα να στέλνει τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Μπρινιόλι μετά από εκτέλεση φάουλ.

Το ματς έγινε… ροντέο από τα σκληρά μαρκαρίσματα μεταξύ των ποδοσφαιριστών, τον Περέα να αποδοκιμάζεται από την εξέδρα και τον Τζήλο να έχει χάσει τον πειθαρχικό έλεγχο.

Στο 69’ πάλι με κεφαλιά ο Σάντσες ήταν εκείνος που έδωσε τη λύση για τους γηπεδούχους διαμορφώνοντας το 2-0.
Στην υπόλοιπη διάρκεια συνεχίστηκε η ένταση και τα σκληρά μαρκαρίσματα χωρίς όμως οι Ηπειρώτες να αλλάξουν τη μοίρα τους…

Κακή η διαιτησία του Τζήλου που έχασε τον έλεγχο του αγώνα, χαρίστηκε πολλές φορές σε κάρτες και επέτρεψε το ματς να γίνει… ρινγκ!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι-Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σάντσες- Μαουρίσιο (90’ Αλεξανδρόπουλος, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες- Αϊτόρ (λ.τ. 67’ Βιτάλ), Παλάσιος (80’ Χατζηγιοβάνης), Καρλίτος (67’ Μακέντα).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μεταξάς): Λοντίγκιν - Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν - Σνάιντερ (88’ Λώλης), Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Γκαρντάβσκι (73’ Μπρένερ) – Περέα (76’ Μορέιρα), Μιλιντσεάνου (86’ Λιάσος)