Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Super League 2: Ολυμπιακός Β'-ΠΑΟΚ Β' 3-1 , Έχασε ο ΠΑΟ από την Κηφισιά, νίκες ΑΕΚ Β’, Καρδίτσας. Ισοπαλίες Αιγάλεω, Ηρακλή

 Ολυμπιακός Β'-ΠΑΟΚ Β' 3-1: Δείτε τα highlights της αναμέτρησης 

Ο Ολυμπιακός Β’ μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα της Super League 2, επικρατώντας με 3-1 του ΠΑΟΚ στην Καλλιθέα, χάνοντας ευκαιρίες και για περισσότερα τέρματα. Κόντρα στη ροή του αγώνα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο από τον ΠΑΟΚ Β’, τελικά κατάφερε με σκόρερ τους Κίτσο, Αλγκασίμ Μπα και Βοϊλη να φέρει τούμπα το ματς και να επικρατήσει με 3-1. Κορυφαίος παίκτης του αγώνα ο Βασίλης Σουρλής. Πολύ καλός και ο Μπαγκαλιάνης στο κέντρο της άμυνας, όπως και οι Μαρίνος, Αλγκασίμ.'

Με 4-3-3 παρέταξαν τις ομάδες τους οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά προδόθηκε από μία κακή εκτίμηση του Καλογερόπουλου στο πρώτο ημίχρονο, παίζοντας ουσιαστικά μονότερμα στο 13’, όταν επιχείρησε να απομακρύνει μια μπαλιά του Χατζηστραβού και τελικά «κρέμασε» τον Τζολάκη. Νωρίτερα οι Πειραιώτες είχαν απειλήσει με τον Κωστή στο 8’, αλλά το σουτ του σταμάτησε πάνω στον Ίνγκασον. Ο Ολυμπιακός μετά το αυτογκόλ του Καλογερόπουλου είχε δύο καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει με πρωταγωνιστή τον Αλγκασίμ Μπα. Στο 22’ σε γύρισμα του Ξενιτίδη, ο νεαρός Αφρικανός επιθετικός σούταρε άουτ από καλή θέση και στο 36’ το σουτ που έπιασε έξω από την περιοχή, μπλόκαρε τον Ταλιχμανίδη. Ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά βρισκόταν μπροστά στο σκορ δίχως να έχει γράψει τελική... Έπρεπε να φτάσει το 45’ για να πιάσει... δουλειά και ο Τζολάκης, μπλοκάροντας το διαγώνιο σουτ του Καλουτσικίδη. Ο Ολυμπιακός συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και στο δεύτερο ημίχρονο. Μόνο που αυτή τη φορά η υπεροχή του καρποφόρησε κιόλας. Αφού προηγήθηκε ένα πεντακάθαρο χέρι - πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ του Ολυμπιακού και εις βάρος του Γιαξή στο 52’, στη συνέχεια οι παίκτες του Ιμπαγάσα ανέτρεψαν σε πέντε λεπτά το σκορ. Έχοντας χάσει ήδη δύο καλές ευκαιρίες με τους Σουρλή στο 61’ και με τον Μαρίνο στο 63’, ήρθε ο Κίτσος στο 66’ για να φέρει το ματς στα ίσα, όταν η συρτή του σέντρα από τα αριστερά, κόντραρε στον Καλουτσικίδη και στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Στο 71’ ο Κουλιεράκης ανέτρεψε τον Αλγκασίμ Μπα εντός περιοχής και ο Αφρικανός επιθετικός που εκτέλεσε το πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Οι φιλοξενούμενοι αντί να κυνηγήσουν το γκολ της ισοφάρισης επιδόθηκαν σε σκληρά μαρκαρίσματα, με αποκορύφωμα το εν ψυχρώ χτύπημα του Αποστολόπουλου στον Μαρίνο στο 83’, που τιμωρήθηκε μόνο με κίτρινη κάρτα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Βοϊλης που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του ΠΑΟΚ και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 3-1 στο 87’.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος, Νίκολιτς, Αποστολόπουλος, Ξενιτίδης, Κωστή (82’ Σαπουντζής), Σουρλής (90’ Ντόη), Κίτσος, Μαρίνος (90’ Λιάτσος), Αλγκασίμ Μπα (86’ Βοϊλης).

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Τσαούσης (76’ Φασίδης), Καλουτσικίδης, Ίνγκασον (66’ Αποστολόπουλος), Κουλιεράκης, Ουεντραογκό, Σαλαμούρας (46’ Γιαξής), Χατζηστραβός, Τζίμας (66’ Παναγιώτου), Γαϊτανίδης, Πανίδης (55’ Γκορντεζιάνι).

 Μεγάλες νίκες για Κηφισιά (2-0 τον Παναθηναϊκό Β’), ΑΕΚ Β’ (1-0 την Καλαμάτα), Αναγέννηση Καρδίτσας (1-0 τον Θεσπρωτό) και Βέροια (1-0 τον Αλμωπό) στην πρεμιέρα της Super League 2. Ισοπαλίες σε Αιγάλεω (Αιγάλεω-Χανιά 1-1) και Καυτανζόγλειο (Ηρακλής-Νίκη Βόλου 0-0)

Με 11 αντί για 13 ματς ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Super League 2.Δεν διεξήχθησαν τα ματς Καλλιθέα-Ζάκυνθος και Απόλλωνας Πόντου-Καβάλα λόγω αδυναμίας των φιλοξενούμενων να παρατάξουν ενδεκάδες και θα τα κερδίσουν οι γηπεδούχοι με 3-0 άνευ αγώνα.
Με νίκες ξεκίνησαν οι Κηφισιά (2-0 τον Παναθηναϊκό Β’), ΑΕΚ Β’ (1-0 την Καλαμάτα) Αναγέννηση Καρδίτσας (1-0 τον Θεσπρωτό) και Βέροια (1-0 τον Αλμωπό). Ισοπαλίες σε Αιγάλεω, Καυτανζόγλειο, Λάρισα και Κατερίνη.

Τα αποτελέσματα (1η αγωνιστική)
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός Βόλου 2-2 (24', 56' Κανίς - 31' Κουντουριώτης, 44' Μπάτροβιτς)
Ολυμπιακός Β’ - ΠΑΟΚ Β’ 3-1 (65' Κίτσος, 72' Μπα πεν., 87’ Βοΐλης) - 13' αυτ. Καλογερόπουλος)
Ηρακλής – Νίκη Βόλου 0-0
Απόλλων Λάρισας – Τρίκαλα 3-3 (14’ Κανούλας, 21’ Γιαννιτσλανης, 70’ Λίταινας-32’ Ριζογιάννης, 80’, 87’ Ελευθεριάδης)
Βέροια – Αλμωπός Αριδαίας 1-0 (10’ Πασάς)
Αναγέννηση Καρδίτσας – Θεσπρωτός 1-0 (1’ Γκίνη)
Πιερικός – Ξάνθη 1-1 (80’ Μηλιώτης-23’ Διαμαντόπουλος)
Απόλλων Πόντου – Καβάλα ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ
Ρεπό: ΑΕΛ

Η επόμενη αγωνιστική (2η)
Θεσπρωτός - Πιερικός
Καβάλα - Αν. Καρδίτσας
Αλμωπός Αριδαίας - Απόλλων Πόντου
Νίκη Βόλου - Βέροια
Ολυμπιακός Βόλου - Τρίγλια
ΠΑΟΚ Β - Πανσερραϊκός
Τρίκαλα - Ολυμπιακός Β
ΑΕΛ - Απόλλων Λάρισας
Ρεπό: Ξάνθη


Τα αποτελέσματα (1η αγωνιστική)
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Ρόδος - Εργοτέλης 1-0 (6' Μακρυδημήτρης)
Καλλιθέα – Ζάκυνθος ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ
Αιγάλεω – Χανιά 1-1 (4’ Τριμμάτης-96’ Βασιλόγιαννης)
Ηρόδοτος – Διαγόρας Ρόδου 1-2 (28’ Χατζησάββας-7’ Κουιρουκίδης, 76’ Σινγκ)
Επισκοπή – Καραϊσκάκης Άρτας 0-1 (28’ Σταματής)
Κηφισιά – Παναθηναϊκός Β’ 2-0 (9’ Σωτηράκος, 26’ Οικονομίδης)
Λεβαδειακός – Αστέρας Βλαχιώτη 2-1 (46’ Νίλι, 48’ Δούμτσιος-45’ Λάμσε)
ΑΕΚ Β΄ - Καλαμάτα 1-0 (87’ Χριστόπουλος)
Ρεπό: ΟΦ Ιεράπετρας

Η επόμενη αγωνιστική (2η)
Παναθηναϊκός Β - ΑΕΚ Β
Καραϊσκάκης - Κηφισιά
Εργοτέλης - Επισκοπή
Αστέρας Βλαχιώτη - Ρόδος
Διαγόρας - Λεβαδειακός
Χανιά - Ηρόδοτος
Ζάκυνθος - Αιγάλεω
ΟΦΙ - Καλλιθέα
Ρεπό: Καλαμάτα