Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Βόλος - Άρης 1-2: Πέρασε από το Πανθεσσαλικό

 Βόλος - Άρης 1-2: Πέρασε από το Πανθεσσαλικό   

Ο Άρης σε έναν αγώνα που κράτησε τρεις ώρες λόγω επεισοδίων, πέρασε από το Πανθεσσαλικό, επικρατώντας 2-1 του Βόλου που είχε δύο δοκάρια με τον Φαν Βέερτ. Αν και ο αγώνας διεκόπη στο 12’ για περίπου μια ώρα (!), οι δυο ομάδες είχαν ρυθμό και διάθεση για να παίξουν μπάλα, συνεχίζοντας με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής των Γκρίλο, Μπερτόγλιο (αποβλήθηκε και ο Μπαριέντος που ήταν στον πάγκο) για το επεισόδιο που είχαν τη στιγμή της εισβολής των οπαδών του Άρη στο Πανθεσσαλικό.

Ο Βόλος είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες (δυο δοκάρια) στο πρώτο ημίχρονο με τον Φαν Βέερτ (στο 5’ πριν από τη διακοπή και στο 34’ μετά το διακοπή), ωστόσο ο Άρης άνοιξε το σκορ με τον Εντιαγέ στο 35’ μετά την ωραία συνεργασία με τον Γκαρσία. Ο τελευταίος ήταν αυτός που πίεσε ψηλά με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, έκλεψε από τον Ρίνερ και τελείωσε σωστά τη φάση γράφοντας το 0-2 (46’), ωστόσο ο Άρης δεν κατάφερε να χαρεί και να βάλει τις βάσεις για να φτάσει στη νίκη, κι αυτό γιατί ο Βόλος απάντησε άμεσα με τον Ορόζ (48’), ο οποίος είχε σκοράρει και στη Νεάπολη την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Ιωνικό (1-1).Έτσι το ματς πήρε και πάλι άγρια ομορφιά, με τον Βόλο να προσπαθεί να φέρει το ματς στα ίσα και τον Άρη να θέλει να...χτυπήσει στην κόντρα και να μην μένει σε αυτό το υπέρ του 2-1. Παρά τις ευκαιρίες που είχε ο Άρης δεν ήρθε το 3-1, ωστόσο και ο Βόλος δεν κατάφερε να φτάσει στο 2-2 και να γυρίσει τούμπα τον αγώνα που φυσικά όλοι θα θυμούνται για τα όσα συνέβησαν στο ξεκίνημα και τη διακοπή του για περίπου μια ώρα.

ΒΟΛΟΣ: Κότνικ – Ρομέρο, Ρινέρ (81’ Τερεζίου), Γκρίλο, Φεράρι – Τσοκάνης, Νίνης 6 (54’ Ρεγκατέν) (65’ λ. τρ. Βοϊτκόφσκι), Ορόζ (81’ Σοάρες) – Φερνάντες, Φαν Βέερτ, Μπαρτόλο

ΑΡΗΣ: Κουέστα – Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα – Τζέγκο (64’ Σάσα), Εντιαγέ – Μαντσίνι (64’ Ιτούρμπε), Μπερτόγλιο, Ματέο Γκαρσία (76’ Γκάμα) – Καμαρά (90’+2’ Σάκιτς)