Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης 1-0 με γκολ του Φλόρες

Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης 1-0: Τέλος στο αρνητικό σερί με γκολάρα του Φλόρες (highlights) 

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Παναιτωλικός που επικράτησε με σκορ 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης χάρη σε ένα γκολ του Φλόρες στο 65ο λεπτό. Οι δύο ομάδες ήθελαν πάση θυσία τη νίκη στη μεταξύ τους αναμέτρηση, αφού στη βαθμολογία είχαν από κάτω τους μόνο τον Ατρόμητο.

Η κρισιμότητα του αγώνα ήταν μεγάλη και σε πολλές περιπτώσεις δεν έλειψε η ένταση, τα νεύρα και τα δυνατά μαρκαρίσματα. Παρόλα αυτά ο ρυθμός του αγώνα ήταν αρκετά καλός με τον Παναιτωλικό, ωστόσο να απειλεί κυρίως με κάποια σουτ του Καρέλη και να έχει καλή ανάπτυξη κυρίως από τη δεξιά του πλευρά. Η ομάδα της Ριζούπολης, ωστόσο ήταν αυτή που είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει με μεγαλύτερη αυτή στο 40' όταν ο Παμλίδης έκανε το σουτ και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Μελίσσα και πέρασε άουτ, ενώ καλή ευκαιρία χάθηκε και στις καθυστερήσεις.

Στην επανάληψη, όμως, το σκηνικό ήταν διαφορετικό με τον Παναιτωλικό να μπαίνει πιο ορεξάτος στο γήπεδο. Η ομάδα του Αναστασίου πίεσε ψηλά τον Απόλλωνα και δεν τον άφησε να κυκλοφορήσει τη μπάλα. Ήταν πιο επιθετικός ο Παναιτωλικός και τελικά κατάφερε να σκοράρει στο 65' όταν ο Μόρσεϊ γύρισε τη μπάλα από δεξιά και ο Φλόρες με σουτ από το ύψος της περιοχής σκόραρε για να κάνει το 1-0. Ο Παναιτωλικός είχε τον έλεγχο του αγώνα, ο Απόλλωνα προσπάθησε στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης να αντιδράσει, αλλά χωρίς να καταφέρει να αποφύγει την ήττα, ενώ ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Μπαξεβανίδη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μελίσσας - Αποστολάκης, Μάλης, Κορνέλιους, Χουχούμης - Φλόρες, Αντούνες - Μπαρμπόσα, Ντουάρτε, Μόρσεϊ - Καρέλης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κότσαρης - Ντεντάκης, Κάστρο, Άλβες, Τουτουαρίμα - Φατιόν, Μπαξεβανίδης - Τσιλούλης, Μαρτίνες, Παμλίδης - Ιωαννίδης.