Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Europa League, Άιντραχτ – Ολυμπιακός: «Πάνοπλος» στη Φρανκφούρτη

 Η αποστολή του Ολυμπιακού για την Άιντραχτ 

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη για την 3η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League,(21.10.2021 / 22:00) και λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για τη Γερμανία, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα πάρει μαζί του 24 ποδοσφαιριστές, με τον Μάρκοβιτς να μένει στην Αθήνα λόγω ένος μυϊκού προβλήματος, όπως φυσικά και ο Κώστα Φορτούνης που είναι σε στάδιο αποθεραπείας από τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί το καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα κανονικά στην αποστολή βρίσκονται οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ο οποίος θα αναχωρήσει σήμερα για τη Γερμανία. Αξίζει να σημειωθεί πως στη Φρανκφούρτη οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν θα κάνουν προπόνηση, όπως συνηθίζεται τη φετινή σεζόν από τον Μαρτίνς στους εκτός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είχε κάποιο πρόβλημα στην προετοιμασία των Πειραιωτών, ενώ ο Ματιέ Βαλμπουενά θα ενσωματωθεί στην αποστολή κατευθείαν επί γερμανικού εδάφους, από το Παρίσι όπου βρίσκεται για την δίκη της υπόθεσης του Καρίμ Μπενζεμά.

Παρόντες θα είναι και οι Τζολάκης – Σουρλής, μιας και έληξε η καραντίνα τους (λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στην Εθνική Ελπίδων).

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ο. Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Λόπες, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί