Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Με 24 παίκτες η αποστολή του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς με τον ΠΑΟΚ

 Ολυμπιακός: H  αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ 

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην 7η αγωνιστική της Superleague και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, με σχεδόν όλους τους παίκτες του να συμμετέχουν σε αυτή. Ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε 24 ποδοσφαιριστές και θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τη 18άδα του

αγώνα, ενώ φαίνεται να σκέφτεται τον Γκάρι Ροντρίγκες για την πρώτη του συμμετοχή στη βασική ενδεκάδα.Όλοι όσοι κάνουν προπόνηση στον Ρέντη (πλην του Σουρλή που έπαιξε σε φιλικό του Ολυμπιακού Β') συμπεριλήφθησαν στην αποστολή για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη (24/10, 20.30).

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε 24 παίκτες και θα κόψει τέσσερις λίγη ώρα πρν από τη σέντρα.Προβλήματα από το ματς της Φρανκφούρτης δεν προέκυψαν και κατά συνέπεια στην αποστολή είναι οι Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Α. Καμαρά, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Ονιεκουρού, Λόπες, Ροντρίγκες, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Τικίνιο.