Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Λαμία - Άρης 0-1: Πέρασε και από το «Αθανάσιος Διάκος»

 Λαμία - Άρης 0-1: Πέρασε και από το «Αθανάσιος Διάκος» (highlights) 

Ο Άρης δυσκολεύτηκε , χθες,  άλλα έκαμψε την αντίσταση της Λαμίας (1-0), που έπαιζε με δέκα από το 37’, στο «Αθανάσιος Διάκος» Ο Άρης ήταν καλύτερος στο ξεκίνημα αλλά στη συνέχεια η Λαμία ισορρόπησε, κράτησε μπάλα και έφτασε με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία. Αρκετές μεγάλες φάσεις δεν είδαμε, ωστόσο ο αγώνας είχε καλό ρυθμό, με τις δυο ομάδες να παίζουν ανοιχτά για τη νίκη. Τα πάντα όπως ήταν λογικό άλλαξαν στο 37’ με την αποβολή του Ελευθεριάδη (απευθείας κόκκινη), αφού ο Άρης μέχρι το τέλος του α’ μέρους ήταν πιεστικός και θέλησε να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενος στο σκορ εκμεταλλευόμενος την αριθμητική του υπεροχή. 

Τελικά αυτό έγινε με το ξεκίνημα του β’ μέρους από μια στημένη μπάλα. Ο Μπράμπετς με κεφαλιά έκανε το 0-1 και έδωσε προβάδισμα σημαντικό, αφού οι «κιτρινόμαυροι» έπαιζαν και με παίκτη παραπάνω. Η Λαμία δεν τα παράτησε, ο Μιχάλης Γρηγορίου έκανε τριπλή αλλαγή και έπαιξε με τριάδα στην άμυνα, τετράδα στη μεσαία γραμμή και μπροστά τους Αραμπούλι, Καραμάνο. Ο τελευταίος στο 61' είχε τεράστια ευκαιρία να γράψει το 1-1 αλλά δεν σκόραρε σε κενή εστία, μετά το δοκάρι του Νούνιες.

Ο Άρης κοίταξε να κρατήσει μπάλα και με ένα δεύτερο τέρμα να...καθαρίσει τον αγώνα. Στο 67' είχε μια ωραία στιγμή, ωστόσο μέχρι και το τέλος δεν είχε καθαρό μυαλό για να...τελειώσει την αναμέτρηση, απέναντι στη Λαμία που δεν σταμάτησε να παλεύει και να προσπαθεί για την ισοφάριση.

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης – Σκόνδρας (79’ Βύντρα), Γκόλεμιτς, Αντέτζο, Μαρτίνεθ – Μπεχαράνο (58’ Αραμπούλι), Νούνιες – Μανούσος (58’ Τζανδάρης), Ταϊρόν (58’ Σαραμαντάς), Ρόμανιτς (14’ λ. τρ. Ελευθεριάδης) – Καραμάνος

ΑΡΗΣ: Κουέστα – Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα – Ματίγια (74’ Εντιαγέ), Τζέγκο – Μαντσίνι (58’ Ματέο Γκαρσία), Μπερτόγλιο, Μπρούνο Γκάμα (74’ Ιτούρμπε) – Καμαρά