Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

«Εφυγε» ο θρυλικός «Εθνικάρας», Γιάννης Μαντζουράνης

ΠΑΕ Ολυμπιακός για Μαντζουράνη: «Ο Πειραιάς και το ελληνικό ποδόσφαιρο θα σε θυμούνται για πάντα»

Μία από τις πιο εμβληματικές μορφές των ελληνικών γηπέδων δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Ο γνωστός σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους και ένθερμος οπαδός του Εθνικού Πειραιώς, Γιάννης Μαντζουράνης «έφυγε» την Κυριακή (12/09) από τη ζωή νικημένος από τον κορονοϊό.

Ο «Εθνικάρας» όπως τον ήξεραν στην πλειοψηφία τους οι φίλαθλοι όλων των ομάδων έδινε εδώ και μήνες τη δική του μάχη με την Covid-19, διασωληνωμένος στο νοσοκομείο, ωστόσο παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλαν οι γιατροί δεν τα κατάφερε κι άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 87 ετών.

Τον Γιάννη Μαντζουράνη αποχαιρέτησε σε ανάρτησή του στο facebook ο γιος του Γιώργος, αλλά και αρκετοί οικείοι του.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Γιάννη Ματζουράνη, με ανάρτηση του στο twitter. “Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Γιάννη Μαντζουράνη. Ο “Εθνικάρας” ήταν το πρόσωπο του φιλάθλου για το ελληνικό ποδόσφαιρο, το πρότυπο που πρέπει να καλλιεργείται & να κυριαρχεί στις εξέδρες των γηπέδων μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του”.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ένα συγκινητικό ποστάρισμα στα social media θέλησε να πει το δικό της «αντίο» στον «Εθνικάρα», Γιάννη Μαντζουράνη 

«Η οικογένεια του Ολυμπιακού εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον Γιάννη Ματζουράνη. Με την συμπεριφορά του και την αγάπη για την ομάδα του κέρδισε τον σεβασμό όλων των φιλάθλων. Ο Πειραιάς και το ελληνικό ποδόσφαιρο θα σε θυμούνται πάντα». 

Επίσης με αναρτήσεις τους στα social media αποχαιρέτησαν τον “Εθνικάρα” και οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός,  ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.