Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Διεθνής αγώνας πρακτικής σκοποβολής στην Κόρινθο

 

Τον διεθνή αγώνα πρακτικής σκοποβολής Canal Challenge, προάγγελο του Πανευρωπαϊκού IPSC, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Κορινθία, σε 2 χρόνια από σήμερα, φιλοξενεί, από τις 28 Μαΐου η Κόρινθος.

Ο δήμαρχος, Βασίλης Νανόπουλος, βρέθηκε στο χώρο του σκοπευτηρίου, υποδέχτηκε τους μετέχοντες στο Canal Challenge και επανέλαβε την δέσμευσή του, για ένα σκοπευτήριο ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

«Βρισκόμαστε στον αναβαθμισμένο χώρο του σκοπευτηρίου Κορίνθου, εδώ που για μια εβδομάδα φιλοξενούνται αγώνες πρακτικής σκοποβολής στο πλαίσιο της προετοιμασίας του πανευρωπαϊκού αγώνα που θα φιλοξενήσει η Κόρινθος το 2023. Από την πρώτη στιγμή ο Δήμος Κορινθίων στηρίζει την προσπάθεια και τον σκοπευτικό όμιλο, έχουν ήδη γίνει πολλές βελτιώσεις και πολύ σύντομα, όπως έχω υποσχεθεί στον πρόεδρο Γιάννη Κελαΐδάκη, θα έχουμε ένα σκοπευτήριο ευρωπαϊκών προδιαγραφών για την φιλοξενία αγώνων που θα προβάλλουν τον τόπο μας και εκτός συνόρων. Οι επισκέπτες μας είναι πολλοί και θα παραμείνουν για μια εβδομάδα, με όλες τις ωφέλειες που αυτή η παρουσία συνεπάγεται για τις επιχειρήσεις και βεβαίως την προβολή της Κορίνθου και του δήμου».

Ο Πρόεδρος του Σκοπευτικού Ομίλου, Γιάννης Κελαΐδάκης, επεσήμανε την αμέριστη και συνεχή στήριξη και βοήθεια του δημάρχου, λέγοντας πως «τηρεί τις υποσχέσεις του» και πως πολύ σύντομα «θα έχουμε ένα σκοπευτήριο το οποίο θα μπορεί να συγκριθεί μόνο με ανάλογες δομές στην Ευρώπη.