Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Με δύο περίπτερα στη ΔΕΘ η Περιφέρεια της Πελοποννήσου

Η συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ως τιμώμενης, στην φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης αποτέλεσε αντικείμενο τηλεδιάσκεψης, που ο περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας, με τον πρόεδρο της ΔΕΘ Helexpo Α.Ε., Αναστάσιο Τζήκα και τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή της, Αλέξη Τσαξιρλή.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, θα έχει δύο περίπτερα στην φετινή ΔΕΘ, ένα στην είσοδο της έκθεσης, που θα είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στο 1821 και ένα δεύτερο στον εμπορικό χώρο της έκθεσης, στο οποίο θα παρουσιάζονται προϊόντα της Πελοποννήσου.

Όσον αφορά στα προϊόντα που θα εκτεθούν, ο Περιφερειάρχης δήλωσε ότι θα ακολουθήσει σύντομα συνδιάσκεψη με τα πέντε Επιμελητήρια της Περιφέρεια, προκειμένου να υπάρξουν σχετικές αποφάσεις.

Όσον αφορά στο εμβληματικό περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην είσοδο της ΔΕΘ, θα υπάρχουν σε αυτό εκθέματα από την εποχή του Αγώνα του 1821, μαζί με υλικό που ήδη έχει έτοιμο η Περιφέρεια.

Ο τρόπος που θα γίνει η προβολή τους στο περίπτερο και η εσωτερική του διαμόρφωση, εξετάζεται να αναληφθεί από την ΔΕΘ Helexpo η οποία θα στείλει σχετική προσφορά.