Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Τα viral της ημέρας: Ο σκύλος που έβγαλε βόλτα ένα άλογο, μια «συμμορία» πιγκουίνων και το…στοιχειωμένο dvd ενός θρίλερ

 viral 

Ειδήσεις, εικόνες και βίντεο από όλο τον κόσμο που προκάλεσαν αίσθηση και έγιναν viral στο διαδίκτυο:

 

Viral #1: Το κουτάβι που έβγαλε βόλτα ένα…άλογο

Χαμόγελα προκαλεί το βίντεο από μια φάρμα της Αυστραλίας, όπου ένα κουτάβι σέρνει γύρω-γύρω ένα άλογο, τουλάχιστον δεκαπλάσιο από αυτό σε μέγεθος.

 


Το άλογο δε φαίνεται να ενοχλείται καθόλου από τα τερτίπια του μικροσκοπικού του, ενθουσιώδους φίλου, ο οποίος χοροπηδάει σαν τρελός και κουνάει την ουρά του, σαν να θέλει να πείσει το άλογο ότι η βόλτα που θα το πάει θα είναι…. συναρπαστική.

 

#2: Εσείς έχετε δει πώς ζυγίζονται οι…πιγκουίνοι;

Ένα χαριτωμένο βίντεο, από τον ζωολογικό κήπο του Σεν Λούις των ΗΠΑ, αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο οι ειδικοί ζυγίζουν τους πιγκουίνους.

Στο βίντεο, μια γυναίκα προσπαθεί να παρασύρει τα πιγκουινάκια για να ανέβουν ένα- ένα πάνω στη ζυγαριά, μιλώντας τους με…γλυκόλογα (όπως κάνουμε και εμείς στα κατοικίδιά μας) και επιβραβεύοντάς τα με λιχουδιές, όταν αυτά ολοκληρώσουν με επιτυχία τη διαδικασία.

 


Το βίντεο αγαπήθηκε από τους χρήστες του ίντερνετ, με πολλούς να σχολιάζουν ότι η γυναίκα που εικονίζεται σε αυτό έχει την «καλύτερη δουλειά του κόσμου».

«Ο τρόπος με τον οποίο πηδούν από τη ζυγαριά είναι αξιολάτρευτος», επισημαίνουν πολλοί χρήστες, με έναν να τονίζει: «Όταν η μέρα σου δεν πάει καλά, υπάρχουν οι πιγκουίνοι για να σου τη φτιάξουν».

 

#3: Γυναίκα αγοράζει dvd με θρίλερ, βρίσκει μια τρομακτική φωτογραφία στη συσκευασία- γίνεται viral

Η κοπέλα αποφάσισε να αγοράσει ένα dvd με το γνωστό θρίλερ «The Ring», έχοντας όρεξη να διαταράξει την καθημερινότητά της με λίγη αδρεναλίνη.

Η…τρομάρα, ωστόσο, της ήρθε απότομα και πριν προλάβει καν να δει την ταινία αφού, ανοίγοντας τη θήκη του dvd, αντίκρυσε την τυπωμένη φωτογραφία μιας άγνωστης γυναίκας, η οποία κοίταζε τον φακό με μάτια… γουρλωμένα.

Εικόνα

Αναζητώντας συμπαράσταση, η γυναίκα ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία του dvd σχολιάζοντας: «Αγόρασα ένα dvd με το “The Ring” και βρήκα μέσα μια- προφανώς καθόλου στοιχειωμένη- φωτογραφία».

Η ανάρτησή της συγκέντρωσε πάνω από 15 χιλιάδες likes και πληθώρα σχολίων, τα περισσότερα από τα οποία την συμβούλευαν για το πώς να αντιμετωπίσει το ζήτημα με την «στοιχειωμένη εικόνα», λέγοντάς της απλά: «Κάψ’την!».

Ως ώρας, η γυναίκα δηλώνει πως απλά έχει πετάξει το dvd στο πίσω μέρος της βιβλιοθήκης της, όντας «πολύ φοβισμένη» για να ασχοληθεί με αυτό.

Το γεγονός, πάντως, ότι συνεχίζει να αναρτά δημοσιεύσεις στο Twitter, είναι μάλλον καθησυχαστικό.

twitter.com