Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Όλοι «Χ»αρούμενοι στο «Θ. Κολοκοτρώνης» Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ 1-1

 Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ 1-1: Όλοι «Χ»αρούμενοι στο «Θ. Κολοκοτρώνης» (highlights) 

Ισόπαλο 1-1 έληξε το Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ σε ένα διασκεδαστικό όσο και αδιάφορο ματς αφού διακύβευμα δεν υπήρχε στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής (και προτελευταίας) των πλέι οφ της Super League με την «Ένωση» σίγουρα «Ευρωπαία» και τους Αρκάδες 6ους.

Ωστόσο οι μεν γηπεδούχοι - παρότι συνέχισαν ν' αγνοούν την επιτυχία στην εξτρά περίοδο του πρωταθλήματος - διατήρησαν το εντός έδρας αήττητο τους, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» (χάρη και στο αποτέλεσμα του Άρη...) συνεχίζει να ελπίζει στην 3η θέση που έθεσε ως στόχο ο προπονητής τους.

Οπότε όλοι χαρούμενοι

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν καλύτερη είχε ευκαιρίες με τον Τάνκοβιτς αλλά το γκολ το βρήκε με τον πρώτο της σκόρερ στην σεζόν Ανσαριφάρντ (56') μετά από συνεργασία του Σουηδού με τον Αλμπάνη και μεταβίβαση του τελευταίου.

Ωστόσο το προβάδισμα της κράτησε μόνο 7 λεπτά αφού ο Κώτσιρας μ' υπέροχη λόμπα από αριστερά «κρέμασε» τον Αθανασιάδη για το 1-1 που έμεινε ως το τέλος αφού στο 84' κεφαλιά του Μπαράλες κατέληξε στο δοκάρι ενώ εκείνη του Καστάνιο, στην επαναφορά, άουτ...

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής - Κώτσιρας, Σουάρεθ, Καστάνιο, Άλβαρες (85’ Τασουλής) - Μουνάφο, Μπελόκ (60’ Κανελλόπουλος,) – Γκόμες (60’ Τζίμας), Σίτο (60’ Κρέσπι), Τιλίκα (73’ Αλί Μπαμπά) - Μπαράλες.

ΑΕΚ (Μ. Χιμένεθ): Αθανασιάδης - Σβάρνας, Νεντελτσιάρου, Μπακάκης (65’ Γαλανόπουλος) - Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Σάκχοφ, Μιτάι (81’ Μαχαίρας) – Τάνκοβιτς (65’ Σαρδέλης), Ανσαριφάρντ (76’ Κοσίδης), Αλμπάνης (76’ Μάνταλος).